Neden?Hiç biri blackshark v2
Arctis direk eleniyor güzel kulaklik değil nedenini araştirip baka bilirsin , cloud 2 eskisi kadar kaliteli değil maliyyet için herşeyi kaldirmişlar led işiği bile komfor olarak pedleri yumuşak ama çoğu kafaya uymuyo kulaklari acitiyor dip sesi mevcut uygulamasi yok basslar tız kalıyor , void elitede o şekilde yazıp aratman yeterlidir o paraya degicek kulakliklar degiller şimdiNeden?
void elite kullanıyorum ekolayzer ayarı berbat ses kasılmıyor gamepower medusa ondan daha iyiArctis direk eleniyor güzel kulaklik değil nedenini araştirip baka bilirsin , cloud 2 eskisi kadar kaliteli değil maliyyet için herşeyi kaldirmişlar led işiği bile komfor olarak pedleri yumuşak ama çoğu kafaya uymuyo kulaklari acitiyor dip sesi mevcut uygulamasi yok basslar tız kalıyor , void elitede o şekilde yazıp aratman yeterlidir o paraya degicek kulakliklar degiller şimdi
dostum ben gamepower Medusa kullanıyorum başımı agritmaktan artık kanser olacağım böyle bir ağır kulaklik yok void almayı düşünüyordum fakat yorumundan sonra çekindim büyük ihtimal Arctis 3 alacağım konfor içinvoid elite kullanıyorum ekolayzer ayarı berbat ses kasılmıyor gamepower medusa ondan daha iyi
Bir çogu gulcek ama James Donkey 711 var bende mikrofonu cloud 2 mden daha iyi ve daha iyi ses kasiyorum james donkeyle hic kullanmiyorum cloud 2 ni keşke satilsavoid elite kullanıyorum ekolayzer ayarı berbat ses kasılmıyor gamepower medusa ondan daha iyi
Peki logitech g pro x e çıkabilecek bütçem var sizce çıkayım mı yoksa gerek yok mu o kadar farkatabii ki de Cloud II. Void hariç hepsini kullandım. Arctis 3 direk ele. Blackshark v2 güzel kulaklık ama Cloud II`nin ses kalitesi net daha iyi.
Cloud II`de ki tek sorun. Dip ses sorunu
Bu sorun ise bence kablo kaynaklı en azından bende olunca kabloyu sök tak yapıp pc`yi resetliyorum düzeliyor.
G pro x alinirPeki logitech g pro x e çıkabilecek bütçem var sizce çıkayım mı yoksa gerek yok mu o kadar farka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki logitech g pro x e çıkabilecek bütçem var sizce çıkayım mı yoksa gerek yok mu o kadar farka
Kulaklıkta bence paraya kıyılır.Peki logitech g pro x e çıkabilecek bütçem var sizce çıkayım mı yoksa gerek yok mu o kadar farka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki logitech g pro x e çıkabilecek bütçem var sizce çıkayım mı yoksa gerek yok mu o kadar farka
711`den ses çıkmıyor ki nasıl kasıyorsun Piyasaya çakma C-II`ler mi sürüldü, herkes şikayetçiBir çogu gulcek ama James Donkey 711 var bende mikrofonu cloud 2 mden daha iyi ve daha iyi ses kasiyorum james donkeyle hic kullanmiyorum cloud 2 ni keşke satilsa