Neler Yeni

Arctis 3 mü, cloud 2 mi, corsair void elite mi?

barisb26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Barış Balcı
Sizce hangisini almalıyım?
fiyatlar yakın

panizher

80+ Silver
Hiç biri blackshark v2

barisb26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Barış Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arctis 3 2019 edition kullanan var mı?

panizher

80+ Silver
Arctis direk eleniyor güzel kulaklik değil nedenini araştirip baka bilirsin , cloud 2 eskisi kadar kaliteli değil maliyyet için herşeyi kaldirmişlar led işiği bile komfor olarak pedleri yumuşak ama çoğu kafaya uymuyo kulaklari acitiyor dip sesi mevcut uygulamasi yok basslar tız kalıyor , void elitede o şekilde yazıp aratman yeterlidir o paraya degicek kulakliklar degiller şimdi

Cihangir

80+ Gold
Arctis direk eleniyor güzel kulaklik değil nedenini araştirip baka bilirsin , cloud 2 eskisi kadar kaliteli değil maliyyet için herşeyi kaldirmişlar led işiği bile komfor olarak pedleri yumuşak ama çoğu kafaya uymuyo kulaklari acitiyor dip sesi mevcut uygulamasi yok basslar tız kalıyor , void elitede o şekilde yazıp aratman yeterlidir o paraya degicek kulakliklar degiller şimdi
void elite kullanıyorum ekolayzer ayarı berbat ses kasılmıyor gamepower medusa ondan daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
void elite kullanıyorum ekolayzer ayarı berbat ses kasılmıyor gamepower medusa ondan daha iyi
dostum ben gamepower Medusa kullanıyorum başımı agritmaktan artık kanser olacağım böyle bir ağır kulaklik yok void almayı düşünüyordum fakat yorumundan sonra çekindim büyük ihtimal Arctis 3 alacağım konfor için

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,241
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
tabii ki de Cloud II. Void hariç hepsini kullandım. Arctis 3 direk ele. Blackshark v2 güzel kulaklık ama Cloud II`nin ses kalitesi net daha iyi.
Cloud II`de ki tek sorun. Dip ses sorunu
Bu sorun ise bence kablo kaynaklı en azından bende olunca kabloyu sök tak yapıp pc`yi resetliyorum düzeliyor.

panizher

80+ Silver
Bir çogu gulcek ama James Donkey 711 var bende mikrofonu cloud 2 mden daha iyi ve daha iyi ses kasiyorum james donkeyle😀 hic kullanmiyorum cloud 2 ni keşke satilsa

barisb26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Barış Balcı
Peki logitech g pro x e çıkabilecek bütçem var sizce çıkayım mı yoksa gerek yok mu o kadar farka
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki de Cloud II. Void hariç hepsini kullandım. Arctis 3 direk ele. Blackshark v2 güzel kulaklık ama Cloud II`nin ses kalitesi net daha iyi.
Cloud II`de ki tek sorun. Dip ses sorunu
Bu sorun ise bence kablo kaynaklı en azından bende olunca kabloyu sök tak yapıp pc`yi resetliyorum düzeliyor.
Peki logitech g pro x e çıkabilecek bütçem var sizce çıkayım mı yoksa gerek yok mu o kadar farka

panizher

80+ Silver

G pro x alinir

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,241
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Kulaklıkta bence paraya kıyılır.

Bir çogu gulcek ama James Donkey 711 var bende mikrofonu cloud 2 mden daha iyi ve daha iyi ses kasiyorum james donkeyle😀 hic kullanmiyorum cloud 2 ni keşke satilsa
711`den ses çıkmıyor ki nasıl kasıyorsun 😂 Piyasaya çakma C-II`ler mi sürüldü, herkes şikayetçi 🤔

Top Bottom