Öneri Corsair Void Rgb Elit'den GEçiş

merhaba dostlar
2 senedir corsair void elit wireless kullanıyorum. pil ömrü bitmeye başladı hem çok kısa sürede bitiyor hem de çekim mesafesi bir anda çok kısaldı. bu yüzden yeni kulaklık bakıyorum hazır indirimler varken.
Daha önce cloud 2 kablolu kullanmıştım ses performansı çok iyidi ama c3 s wireless herkes gömmüş yorumlarda.
geçen hafta artsteelseries arctis nova 5 wireless aldım anında iade ettim. ses kalitesi berbattı.
ne almalıyım sizce?
bütçem maks 8K ama aşağısı olsada iyi olur
Nova 5 wireless o kadar kötü mü ya ? Tam da almayı düşünüyordum. FPS vs Hikayeli oyunlar için.

nova 5 i iade ettikten sonra henüz bişey almadım hala eski kulaklıgım olan corsair void elit wireless kullanııyorum.
hyperx cloud 3 s wireless düşünüyorum suanda

kablosuz olması lazım ve fps oyun odaklı olması gerekiyor.
hyperx cloud 3 s wireless bakıyordum bu sıralar ama tabi sizin önerileriniz merak ediyorum
Cloud 3 S olabilir, evet. Peki Bluetooth'un da olması gerekiyor mu ve PC dışında başka platformlarda kullanılacak mı?

hyperx cloud 3 s güzel bi kulaklık mıdır? oyunlar ve genel kullanım için tavsiye eder misiniz?
Kablosuz seçenekler arasında, hem rekabetçi hem de diğer oyunlar için gayet iyi bir tercih olur. Müzik odaklı kullanım + oyunculuk içinse biraz daha yüksek çözünürlüklü ve Hi-Res destekli, frekans aralığı daha geniş modellere yönelebilirsiniz.
Tabii kablolular tarafında yüksek kalite harici DAC'ler ve gerçek 7.1 dahilinde daha iyi sonuç elde edilebiliyor.

Kablosuz seçenekler arasında, hem rekabetçi hem de diğer oyunlar için gayet iyi bir tercih olur. Müzik odaklı kullanım + oyunculuk içinse biraz daha yüksek çözünürlüklü ve Hi-Res destekli, frekans aralığı daha geniş modellere yönelebilirsiniz.
Tabii kablolular tarafında yüksek kalite harici DAC'ler ve gerçek 7.1 dahilinde daha iyi sonuç elde edilebiliyor.
kablolu almak istemiyorum ya steelseries arcits 1 wireless kullanıyorum 4-5 senedir o yüzden wirelessin konforuna alıştım artık yani öyle profosyenel anlamda müzik dinleme değil ya keyiften hani spotifydan müzik dinlerim cs2 oynarım discordda arkadaşlarla konuşurum

FPS oyunları için ve 7.1 kalitesi düşünüldüğünde fiyatına göre en mantıklı seçenek Cloud 3 S denebilir. Müzik de işin içinde olsaydı farklı konuşurdum, JBL Quantum 810 gibi modeller yer alıyor mesela.
kablolu almak istemiyorum ya steelseries arcits 1 wireless kullanıyorum 4-5 senedir o yüzden wirelessin konforuna alıştım artık yani öyle profosyenel anlamda müzik dinleme değil ya keyiften hani spotifydan müzik dinlerim cs2 oynarım discordda arkadaşlarla konuşurum
Cloud 3 S yeterli gelecektir o halde. Müzik performansı için EQ iyi olabilir tabii.
yok hocam sadece pc de kullanıcam. fps oyunları oynuyorum

Ekran görüntüsü 2025-11-16 052133.webp

Kulaklığın ses profili bu şekilde.

Geri