Mustafa Zahid
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,246
- İsim
- Mustafa Zahid Önder
- İlgilendiği Kategoriler
- Her şeye maydanoz olur.
- @mustyonder
- Steam
- id/mustyonder
- Discord
- mustyonder#0007
- Bütçe
- 5000
Hangisini tercih etmeliyim arkadaşlar? Bazıları 7+ için kablosuz olduğundan mikrofonu ve ses kalitesinin ortalama kablosuz kulaklıklardan kötü olduğunu vesayre söylüyor. Benim için kablosuz olup olmaması önemli değil. Şu an kendim 5 senedir Arctis 5 kullanıyorum ve artık bitmiş durumda. SteelSeries'ten şaşmamak için 7+ da bakmıştım çünkü SteelSeries genel olarak mikrofon kalitesini falan iyi yapıyor. Diğer tarafta da biraz daha düşük fiyatlı kablolu G Pro X var ve onun da mikrofunu fena değil. Sizce hangisin tercih etmeliyim?
Başka önerilere de açığım.
SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.248,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Başka önerilere de açığım.