Yardım Arctis Nova 5 wireless nasıl ?

Shadout

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
200
Bütçe
6000
Nova 5 almayı düşünüyorum 5.5 6k arası. Kullanan var mı, önerir misiniz?
Bu fiyat bandına kaliteli wireless kulaklık önerebilirsiniz de
5 - 6.5k arası
Oyun için iyi müzikte de biraz iyi olsa yeterli
Nova 7 mi almak daha mantıklı olur?

Son düzenleme:
steelseries nova 4 kullanıyorum nova 5 çok öven kişi duydum bence steelseries in başarılı kulaklıklarından birisi nova 5 rahatlıkla alabilceğinden emin ol nova 7 gereksiz ağır nova 4 boş kalıyor fiyatına göre en idali bence nova 5

Evet kulağımda şuan HyperX Cloud 3 oyunda daha başarılı bu ikisine de yetiyor hem müzik hem oyun. Ve Sonar yazılım desteği sayesinde harika ses alıyorum.
steelseries nova 4 kullanıyorum nova 5 çok öven kişi duydum bence steelseries in başarılı kulaklıklarından birisi nova 5 rahatlıkla alabilceğinden emin ol nova 7 gereksiz ağır nova 4 boş kalıyor fiyatına göre en idali bence nova 5
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanan biri yorum yapabilir mi acaba ?

Hocam bir süredir kullanıyorum çok memnunum nova 5ten kesinlikle tavsiye ederim

Hocam bir süredir kullanıyorum çok memnunum nova 5ten kesinlikle tavsiye ederim
oyun performansı nasıl mesafe tayini kötü demişti burak şolt abimiz. Müzikte de basslar nasıl ?

Nova 7 almak mı daha mantıklı olur

Aga nova 5 kullanıcısı olarak gayet iyi için rahat ederek al. Ben fps oyunlarını aktif oynayan bir insan olarak mesafe kısmında nov 7'nin altında ama bu segmentteki kulaklıkların hepsinden iyi olduğunu düşünüyorum aaa oyunlarda ekstra başarılı bence tüy gibi olmasıda cabası hiç kulağında ağrı vesaire yapmıyor.

5X kullanıyorum. Tek sorunum jak seçeneğinin olmaması ve oyunlarda Steelseries programındaki ön ayarları kullandığım zaman gecikme hissetmem. Kulaklığın düz efektsiz halini kullanıyorum gecikme olmuyor. Mikrofin ayarlarını yapınca şahane ama.

Geri