bysalihidriscan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 82
- İsim
- Salih İdris Can
Merhabalar Arkadaşlar kendime işlemci soğutucu ararken Sıvı soğutucu almaya karar verdim ve Gamebooster 240mm Infınıty Dark serisini aldım. (Hava Soğutucu nun daha iyi olduğunu biliyorum bilerek Bu Sıvı soğutucuyu aldım Rgb borularını sevdiğim için Ve performans olarak ta tatmin etti beni)
Görseli buraya bıraktım
Gelelim sorumuza Rgb borular pompa Ağzı ve Fanları 3 pin li 5v Kablolardan oluşuyor Benim Anakartım Gigabyte B450 M h olduğu için Rgb desteği yok Bende 4 fanlı Gamepower Air turbine aldım Kasadaki fanlarıda Argb yapmak için Ama Gamepower Air turbine fan kontrolcüsü 6 pin li bende 2 adet dönüştürücü aldım şu şekilde
Yapmak istediğim de şu şekilde
3 pinli kabloların bu 6 pin li kontrolcüye baglarsam Sıvı soğutucunun Argb leri kontrol edebilir miyim?
Aslında projeyi kafamda yaptımda uygulaması kaldı
saygılarla
Not Kasaya uyguladığım her adımı burada paylaşıcam alta resim olarak ekleyeceğim faydalanmak isteyenler faydalansın. İyi günler dilerim
Görseli buraya bıraktım
Gelelim sorumuza Rgb borular pompa Ağzı ve Fanları 3 pin li 5v Kablolardan oluşuyor Benim Anakartım Gigabyte B450 M h olduğu için Rgb desteği yok Bende 4 fanlı Gamepower Air turbine aldım Kasadaki fanlarıda Argb yapmak için Ama Gamepower Air turbine fan kontrolcüsü 6 pin li bende 2 adet dönüştürücü aldım şu şekilde
Yapmak istediğim de şu şekilde
3 pinli kabloların bu 6 pin li kontrolcüye baglarsam Sıvı soğutucunun Argb leri kontrol edebilir miyim?
Aslında projeyi kafamda yaptımda uygulaması kaldı
Not Kasaya uyguladığım her adımı burada paylaşıcam alta resim olarak ekleyeceğim faydalanmak isteyenler faydalansın. İyi günler dilerim