Neler Yeni

Argb Ayarı Nasıl Yapabilirim?

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Arkadaşlar merhaba, ekran kartım ve ekran kartı soğutucusu ikiside ARGB, ben bunlara renk ayarı yapmak istiyorum. Öncelikle ekranın üzerinde görseldeki kısımda pinler mevcut bunlar argb pinleri anladığım kadarıyla.
1695987053660.png

Soğutucuda da 3 pinli soket çıkıyor şimdi ben bunları nasıl birleştirip aynı rengi veya tek rengi ayarlayabilirim.
Bilgisi olan var mı?

Reav

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba, ekran kartım ve ekran kartı soğutucusu ikiside ARGB, ben bunlara renk ayarı yapmak istiyorum. Öncelikle ekranın üzerinde görseldeki kısımda pinler mevcut bunlar argb pinleri anladığım kadarıyla.
Alıntıyı görüntüle
Soğutucuda da 3 pinli soket çıkıyor şimdi ben bunları nasıl birleştirip aynı rengi veya tek rengi ayarlayabilirim.
Bilgisi olan var mı?

Reav

80+ Silver
https://www.amazon.com.tr/AsiaHorse-braketi-soğutucusu-Kontrolü-Kurulumu/dp/B0B4K8JS93/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&keywords=AsiaHorse+Graphics+Card+Cooler&qid=1695987533&s=computers&sr=1-1&th=1
Ekran kartı soğutucusu da bu ama bunu da nasıl uyumla hale getiricim beceremedim msı mystic light uygulamasında sadece tek modda çalıştırabiliyorum. Anakartta J_RGB soketine takılı acaba soketten dolayı mı olmuyor
asusun uygulamasından deneyebilir misiniz ? gerçi msi anakart olduğu için çalışmayabilir

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asusun uygulamasından deneyebilir misiniz ?
Eve geçince deniyeyim işteyim şimdi, anakart msı bu arada o yüzden o programı kullandım. Akşam hastayı bi ameliyat masasına yatırayım ben :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada konu dışı ama işlemcide hangi sıcaklıkları alıyorsun genelde

Reav

80+ Silver
Eve geçince deniyeyim işteyim şimdi, anakart msı bu arada o yüzden o programı kullandım. Akşam hastayı bi ameliyat masasına yatırayım ben :)

Bu arada konu dışı ama işlemcide hangi sıcaklıkları alıyorsun genelde
cbp kapalı boşta 47 %100 kullanımda ise 75 derece kasa full mesh stok fan.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cbp kapalı boşta 47 %100 kullanımda ise 75 derece kasa full mesh stok fan.
Sen baya güzel sıcaklık değerlerine sahipmişsin, ben sıvı soğutmalı yük altında 70 dereceyi görüyorum. Stok fanla 95 derecelerde dolaşıyordu.

Reav

80+ Silver
Sen baya güzel sıcaklık değerlerine sahipmişsin, ben sıvı soğutmalı yük altında 70 dereceyi görüyorum. Stok fanla 95 derecelerde dolaşıyordu.
Cbpden kaynaklı 4 5 fps düşer ama buz gibi olur hocam kapatmanızı öneririm.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Cbpden kaynaklı 4 5 fps düşer ama buz gibi olur hocam kapatmanızı öneririm.
Hocam 2k da kullanıyorum bi test yaparım, aradaki fark da ortaya çıkar. işlemci kaç ghz ye düşüyor kapattığında

Reav

80+ Silver
Hocam 2k da kullanıyorum bi test yaparım, aradaki fark da ortaya çıkar. işlemci kaç ghz ye düşüyor kapattığında
Bende 2kda kullanıyorum aksine hiç farketmiyor 2kda ekran kartına çok daha fazla yük bindiği icin

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Tamamdır akşam bakıcam hepsine

asusun uygulamasından deneyebilir misiniz ? gerçi msi anakart olduğu için çalışmayabilir
Bunu için Jrainbow portu var oraya takmam lazımmış JRBG normal rgb içinmiş anakartın katoloğundan baktım büyük ihtimalle düzelir o da

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,746
Üyeler
160,596
Son üye
Schwez
Top Bottom