Neler Yeni

Yardım ARgb kasa fanları tek renk yanıyor

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,293
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
VENTO VG10F 4xRGB Fan Mesh Panel ATX Gaming Kasa hocam kasa bu kasanın içinde kontrolcü yok acaba doğru bağlantıyı kurup kontrolcüyle kullanabilirmiyim bunu öğrenmek istiyorum
Müsait bir zamanda bakacağım.

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
VENTO VG10F 4xRGB Fan Mesh Panel ATX Gaming Kasa hocam kasa bu kasanın içinde kontrolcü yok acaba doğru bağlantıyı kurup kontrolcüyle kullanabilirmiyim bunu öğrenmek istiyorum
Bi çözüm bulabildiniz mi? Aynı dertten bende müzdaribim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
BilgehanCevik
Eğer kontrolcünün kumandası var ise onla kontrol edebilirsin.
Anakarttaki argb portu kontrolcüye bağlı ise anakarttan kontrol edersin.
Anakarta taktığın reset sw 2pin soketini söküp eğerki kontrolcüde yeri varsa oraya takıp kasanın reset tuşuyla rekleri kontrol edebilirsin.
merhabva sıze bırsey sorabılırmıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
BilgehanCevik
benım kasam rgb gamebooster mesela kasayı acıyom ya dırek kasanın ustundekı tusa basınca renk degıstırıyom renk sabıt oluyo ama sonra beyaz oluyor full beyaz beyazdan degısmıyor nedenı nedır hep beyaz kasa rgb anakart gıgabayt abi yardım edermısın

Bilal539

80+ Silver
video ile bağlantıları ve sorunu göstermen lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

benım kasam rgb gamebooster mesela kasayı acıyom ya dırek kasanın ustundekı tusa basınca renk degıstırıyom renk sabıt oluyo ama sonra beyaz oluyor full beyaz beyazdan degısmıyor nedenı nedır hep beyaz kasa rgb anakart gıgabayt abi yardım edermısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
BilgehanCevik
Top Bottom