hocam bilgisayarcı bağladım dedirgb kablolarını birbirine bağladınmı çalıştırasın
lan bu kadar basit birşeyi bilgisayarcıyamı yaptırdın demekki o adamda anlamıyor sadece soğutmayı bağlamış fanların rgb kablolarını hepsini tek bir birine bağlayıp tek bir pin haline getiriyorsun sonra anakarttaki rgb soketine takıyorsun bukadar 5 dk lık işhocam bilgisayarcı bağladım dedi
hayır hocam pcyi bilgisayarcı kurdu ozamanda bana yaptım dedilan bu kadar basit birşeyi bilgisayarcıyamı yaptırdın demekki o adamda anlamıyor sadece soğutmayı bağlamış fanların rgb kablolarını hepsini tek bir birine bağlayıp tek bir pin haline getiriyorsun sonra anakarttaki rgb soketine takıyorsun bukadar 5 dk lık iş
Adamı çağır söyle bunları yapamamışsın çalışmıyor de para verdin madem halletsin.hayır hocam pcyi bilgisayarcı kurdu ozamanda bana yaptım dedi
Knk bilgisayarcıya gitmesine gerek yok açacak kasanın arka plağını RGB kablolarını birleştirecek tek pin haline getirip anakart a bağlayacak YouTube da öğretici videolarda var oradan bakıp bile yapabilirAdamı çağır söyle bunları yapamamışsın çalışmıyor de para verdin madem halletsin.
hocam allah razı olsun teşekkür ederimeğer bağladıysa kasanın renk değiştiren tuşuna basılı tutun tepki verene kadar. Bağladıysa aynı renge döner bağlamadıysa kapanır. Yine basılı tutarak açabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20-25 saniye kadar geç tepki verebilir sabredin
Ne demek güle güle kullanınhocam allah razı olsun teşekkür ederim