ARGB kasamda çalışmıyor

Berke38

80+
Reaksiyon skoru
46
Kasamda kule tipi soğutmamda ve anakartımda ARGB özelliği var ama msi anakartımdan sadece soğutmanın rgbsi değişiyor kasanın rgbsini kasa üzerinden değiştirmem gerekiyor ama belirttiğim gibi kasam ARGV destekli

hocam bilgisayarcı bağladım dedi
lan bu kadar basit birşeyi bilgisayarcıyamı yaptırdın demekki o adamda anlamıyor sadece soğutmayı bağlamış fanların rgb kablolarını hepsini tek bir birine bağlayıp tek bir pin haline getiriyorsun sonra anakarttaki rgb soketine takıyorsun bukadar 5 dk lık iş

lan bu kadar basit birşeyi bilgisayarcıyamı yaptırdın demekki o adamda anlamıyor sadece soğutmayı bağlamış fanların rgb kablolarını hepsini tek bir birine bağlayıp tek bir pin haline getiriyorsun sonra anakarttaki rgb soketine takıyorsun bukadar 5 dk lık iş
hayır hocam pcyi bilgisayarcı kurdu ozamanda bana yaptım dedi

Adamı çağır söyle bunları yapamamışsın çalışmıyor de para verdin madem halletsin.
Knk bilgisayarcıya gitmesine gerek yok açacak kasanın arka plağını RGB kablolarını birleştirecek tek pin haline getirip anakart a bağlayacak YouTube da öğretici videolarda var oradan bakıp bile yapabilir

eğer bağladıysa kasanın renk değiştiren tuşuna basılı tutun tepki verene kadar. Bağladıysa aynı renge döner bağlamadıysa kapanır. Yine basılı tutarak açabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20-25 saniye kadar geç tepki verebilir sabredin

eğer bağladıysa kasanın renk değiştiren tuşuna basılı tutun tepki verene kadar. Bağladıysa aynı renge döner bağlamadıysa kapanır. Yine basılı tutarak açabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20-25 saniye kadar geç tepki verebilir sabredin
hocam allah razı olsun teşekkür ederim

Geri