ARGB Kontrolcüsü Önerisi

Hacım attığım ürünün yanında kumanda var. Kumandayla değiştiriyorsun zaten kapağı niye açman gereksin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanığı garanti kapsamına almıyorlar gerçekten çok f/p güvenli ürünAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aktif şekilde sattıgım ürünlerde mevcut olan kontrolcu memnunum senin başına geldi diye her kişinin başına gelecek diye bir durum yok üstadım.

Alıntıyı görüntüle
bu tarz bir argb kontrolcüsü alırsan kırmızıyla işaretlediğim porta kasanın led veya reset tuşunu bağlayıp o tuşla fanların rengini değiştirebilirsin

ama alırken bu işaretlediğim portun olduğundan emin ol çünkü yoksa kontrolcünün üstündeki M S C tuşlarından ışığını rengini vs. değiştirebiliyorsun dersen sabit yansın ben değiştirmem işaretlediğim porta ihtiyacın yok

eğer fanların hızı ayarlanıyor ama anakartta fanların hızını kontrol etmek için pwm portu vs. yoksada bu kontrolcü üstündeki tuşların birtanesinden hız ayarı yapabiliyorsun
LED Tuşu istersen bu ürün güzel

Kasalarında da kullanıyorlar f/p bir ürün
F/P bir kontrolcü olsun dersen bu mağazasında 500tl ye satıyorlar kumandayla

o zaman bir deneyeyim inşallah iş görür valla 3 tane fana ucuz diye 850 lira verdikten sonra bu işi minumum maliyetle çözmek iyi olacak öbür türlü pek anlamı kalmıyor :D vaktinde ucuz diye aldıgımız anakart bizi masrafa sokuyor
resetten kontrol edeceksen arkadaşın attığı gerçekten iş görür

Aktif şekilde sattıgım ürünlerde mevcut olan kontrolcu memnunum senin başına geldi diye her kişinin başına gelecek diye bir durum yok üstadım.
Olmayacak şey değil zaten de tutum iyi değil

Olmayacak şey değil zaten de tutum iyi değil
Yani kendi de demiş çalışanım diye çalışandan pek bir şey beklememek lazım iş sahibi gibi olmuyorlar. sahiplerinden daha ters bir şey görmedim üstadım düzgün ticaret yapıyorlar. Kasalarından memnun olmayan yok fasonlar arasında acık ara önde zoko

LED Tuşu istersen bu ürün güzel

F/P bir kontrolcü olsun dersen bu mağazasında 500tl ye satıyorlar kumandayla

resetten kontrol edeceksen arkadaşın attığı gerçekten iş görür
arkadaşın attıgı urunu almak yerine elimdeki ürünü kullansam iş görür mü net bi bilginiz var mı sizin fotoğrafını ekledim

Yani kendi de demiş çalışanım diye çalışandan pek bir şey beklememek lazım iş sahibi gibi olmuyorlar. sahiplerinden daha ters bir şey görmedim üstadım düzgün ticaret yapıyorlar. Kasalarından memnun olmayan yok fasonlar arasında acık ara önde zoko
Bak dostum ben müşteriyim ve tüketiciyim, bana yanlış gelen bir şeyi paylaşıyorum burada. Kasalarının kalitesine bir şey demedim zaten ama bir cihazın üzerine kendi markanı yapıştırıyorsan sorumluluk alabiliyor olman lazım.

Sen memnun olabilirsin saygı duyarım. Ben memnun değilim geri dönüşten

Bak dostum ben müşteriyim ve tüketiciyim, bana yanlış gelen bir şeyi paylaşıyorum burada. Kasalarının kalitesine bir şey demedim zaten ama bir cihazın üzerine kendi markanı yapıştırıyorsan sorumluluk alabiliyor olman lazım.

Sen memnun olabilirsin saygı duyarım. Ben memnun değilim geri dönüşten
Görüşüne tabiiki de saygımız var güzel kardeşim amma ve lakin sakin olmanı öncelikle tavsiye ederim...

Senin teknoloji şanssızlığın diye nitelendirdim ben bu durumu üstadım hayırlı forumlar...

iyi hoş da müşteri niye yetkisiz bir çalışanla muhatap oluyor ki? düşünsene mediamarkttan buzdolabı alıyosun bozuluyo gidip ürünü tanıtan reyon görevlisine söyleyip ben çalışanım diyince eve mi dönersin. sitedeki iletişim numarasına ulaşıp böyle bi dönüş almak garip geldi bana arkadaş düpedüz mağdur

Zokonun fanları var bende 4 tane hepsinin kontrolcüleri yandı ışık falan çalışmıyor yeni fan aldım geçen kasaları iyide fanları tırt

Geri