RPchepfoxCS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 494
Ilk gordugumde air pods sandım. Sonra neden bunlarin camasir deterjanı sattıklarını dusundum. En son ariel pods oldugunu gordum. Simdide neden ariel den sonra pods koyduklarini anlamaya calisiyorum.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hepsiburada üzerinden alındığında ekstra hepsipara kazanılabilir.
Çekiliyormuş ama 4-6 hafta arasında geliyormuşburdaki parayi ibana cekebilirmiyiz oyle oluyosa baya iyi old spice urunlerindede 250 TL'ye 100 tl iade varmis
İbanına geliyorHocam bu ne tam olarak iadeyi nereden veriyor?Parolapara gibi bir yer mi?
Evet çekiliyorburdaki parayi ibana cekebilirmiyiz oyle oluyosa baya iyi old spice urunlerindede 250 TL'ye 100 tl iade varmis
Hocam denediniz mi?Alırız vermez şimdi.Fairy alacağım ona göre migrostanİbanına geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet çekiliyor
Evet parayı ibana yolladım, gelmesi 45 Günü buluyor. Daha önce birçok kez burdan parayı aldım, gelir yani.Hocam denediniz mi?Alırız vermez şimdi.Fairy alacağım ona göre migrostan
Evet parayı ibana yolladım, gelmesi 45 Günü buluyor. Daha önce birçok kez burdan parayı aldım, gelir yani.
Geçerlidir, katılım koşullarında türkiyedeki tüm satıcılar geçerlidir yazıyor.Migrosta oluyor değil mi hocam?
Fairy den 2 kez faydalandım. Kampanya limiti dolunca fiş yüklemeyi kapatıyorlar zatenMigrosta oluyor değil mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam 30 eylülmüş kaldırmamışlar sanırım fairy i
Son gün 30 Eylül diyor risk almaya değer mi hocam?Fairy den 2 kez faydalandım. Kampanya limiti dolunca fiş yüklemeyi kapatıyorlar zaten