evet vardı o yüzden bios güncelledimSorun RAM'lerde gibi görünüyor hocam. 2 tane minidump dosyan hasar almış oluşmamış. Detaya inincede bir tane sorun çıkıyor onun da oluşmasında RAM'lerin katkı payı var. RAM'lerini memtest86 testine sokabilir misin acaba? Eğer olumsuz sonuç çıkmazsa sırasıyla sisteminde RAM'leri dener misin?
Ek olarak sanırım şuan Beta BIOS kurmuşsun, F2a sürümünü. Bundan önce böyle bir sorun var mıydı?
yalnız çok havalı değilmi yaaa yaptığım herşeyi bildinSorun RAM'lerde gibi görünüyor hocam. 2 tane minidump dosyan hasar almış oluşmamış. Detaya inincede bir tane sorun çıkıyor onun da oluşmasında RAM'lerin katkı payı var. RAM'lerini memtest86 testine sokabilir misin acaba? Eğer olumsuz sonuç çıkmazsa sırasıyla sisteminde RAM'leri dener misin?
Ek olarak sanırım şuan Beta BIOS kurmuşsun, F2a sürümünü. Bundan önce böyle bir sorun var mıydı?
Sorun RAM'lerde gibi görünüyor hocam. 2 tane minidump dosyan hasar almış oluşmamış. Detaya inincede bir tane sorun çıkıyor onun da oluşmasında RAM'lerin katkı payı var. RAM'lerini memtest86 testine sokabilir misin acaba? Eğer olumsuz sonuç çıkmazsa sırasıyla sisteminde RAM'leri dener misin?
Minidump dosyalarını paylaşır mısın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/
Dediğim memtest86'yı bir uygula hocam.evet vardı o yüzden bios güncelledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnız çok havalı değilmi yaaa yaptığım herşeyi bildin
Kesin sonucu memtest86 verir. Flash belleğini FAT32 olarak biçimlendirip tekrardan dene hocam.windows bellek tanılama olmazmı mem86 becereedim usb gözükmüyor dosylaardanda seçiyorum ama olmuyor
hocam bu minidump dosyaları nasıl açılıp inceleniyor?
elimde flaşdisk yokKesin sonucu memtest86 verir. Flash belleğini FAT32 olarak biçimlendirip tekrardan dene hocam.
Rehber: Minidump dosyalarını analiz etme
Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere minidump dosyasının nasıl analiz edildiği ile ilgili bir rehber hazırlayacağım. Bununla ilgili @Recep Baltaş abimiz bir video yaptı. Lakin çoğu arkadaşımız bilmiyor ya da video izlemesine rağmen anlamamış. İlk olarak bizlerle paylaştığınız mavi...www.technopat.net
Bu rehberleri okuyabilirsin hocam.Rehber - Minidump dosyaları nasıl analiz edilir? #2
Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere minidump dosyalarını nasıl analiz ettiğimizi göstermeye çalışacağım. Bu rehber bölümlerden oluşmakta. #1 bölümü okumak için altta ki linke bakabilirsiniz. https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-minidump-dosyalarini-analiz-etme.1033724/ İlk...forum.donanimarsivi.com
ama hocam daha önceden 8gb farklı ram takmıştım yine aynı crashı veriyordu ama bu ramle windowsu kurmuştum belki ondan vermiş olabilirKesin sonucu memtest86 verir. Flash belleğini FAT32 olarak biçimlendirip tekrardan dene hocam.
Rehber: Minidump dosyalarını analiz etme
Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere minidump dosyasının nasıl analiz edildiği ile ilgili bir rehber hazırlayacağım. Bununla ilgili @Recep Baltaş abimiz bir video yaptı. Lakin çoğu arkadaşımız bilmiyor ya da video izlemesine rağmen anlamamış. İlk olarak bizlerle paylaştığınız mavi...www.technopat.net
Bu rehberleri okuyabilirsin hocam.Rehber - Minidump dosyaları nasıl analiz edilir? #2
Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere minidump dosyalarını nasıl analiz ettiğimizi göstermeye çalışacağım. Bu rehber bölümlerden oluşmakta. #1 bölümü okumak için altta ki linke bakabilirsiniz. https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-minidump-dosyalarini-analiz-etme.1033724/ İlk...forum.donanimarsivi.com
CPU-Z adlı programı indirip SPD (Slot1 ve Slot2) ve Memory kısımlarını atabilir misin? Memtest86 testini yapman en sağlıklısı olur.elimde flaşdisk yok
ama hocam daha önceden 8gb farklı ram takmıştım yine aynı crashı veriyordu ama bu ramle windowsu kurmuştum belki ondan vermiş olabilir
CPU-Z adlı programı indirip SPD (Slot1 ve Slot2) ve Memory kısımlarını atabilir misin? Memtest86 testini yapman en sağlıklısı olur.
anakart 2 ram slotlu b450m h gigabyteCPU-Z adlı programı indirip SPD (Slot1 ve Slot2) ve Memory kısımlarını atabilir misin? Memtest86 testini yapman en sağlıklısı olur.
Diğer slotuda atar mısın?Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart 2 ram slotlu b450m h gigabyte
Tamamdır tek RAM takılı sende hocam. Şuanki takılı olan RAM A1'e (1.slot) takılı dimi?diğerlerinde ram takılı değil hiçbirşey göstermiyor