Yardım !!Arızalı İŞLEMCİ MAVİ EKRAN Hatası

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
  • Beğen
hocam denedim yine aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilmiyorum işlemciden kaynaklı olabilir yaa işlemcilerde böyle bir arıza türü varmı ?
Ben RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Minidumpta hatalar o yöndeydi. Flash bellek bul bir tane hocam XMP kapatıp memtest86 işlemini uygula.

• Beğen
Ben RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Minidumpta hatalar o yöndeydi. Flash bellek bul bir tane hocam XMP kapatıp memtest86 işlemini uygula.
hocam 1 tane usb var ama içinde windows yüklü testi onla yapsam usb içindeki windows giderim

hocam 1 tane usb var ama içinde windows yüklü testi onla yapsam usb içindeki windows giderim
Memtest işlemi için içindeki her şeyi siliyor diye hatırlıyorum. Memtestten sonra tekrardan belleğe yazdırırsın hocam.

• Beğen
Memtest işlemi için içindeki her şeyi siliyor diye hatırlıyorum. Memtestten sonra tekrardan belleğe yazdırırsın hocam.
tamam yapıyorum hemen testi yapıcam sonra galiba f8 tuşuna basmam gerekiyormuş fln

• Beğen
  • Beğen

Ekler

• işl.PNG
    işl.PNG
    38.2 KB · Hit: 26
Ag iade için son 1.30 sat kaldı işlemci için bu hatalar işlemciden kaynaklanma şansı varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2dk dır testte pirme 95
Dediğim testi yaptın mı?

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,197
Üyeler
184,274