Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,373
Kasanın içinin fotoğrafını atar mısın?valla 1.mi 2. mi hatırlamıyorum ama cpu z de 4. gösteriyor
Kasanın içinin fotoğrafını atar mısın?valla 1.mi 2. mi hatırlamıyorum ama cpu z de 4. gösteriyor
CPU soğutucusunun olduğu tarafa tak hocam.2. slotta yani ön kasa fanların olduğu tarafta
hocam denedim yine aynıCPU soğutucusunun olduğu tarafa tak hocam.
bilmiyorum işlemciden kaynaklı olabilir yaa işlemcilerde böyle bir arıza türü varmı ?CPU soğutucusunun olduğu tarafa tak hocam.
Ben RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Minidumpta hatalar o yöndeydi. Flash bellek bul bir tane hocam XMP kapatıp memtest86 işlemini uygula.hocam denedim yine aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilmiyorum işlemciden kaynaklı olabilir yaa işlemcilerde böyle bir arıza türü varmı ?
hocam 1 tane usb var ama içinde windows yüklü testi onla yapsam usb içindeki windows giderimBen RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Minidumpta hatalar o yöndeydi. Flash bellek bul bir tane hocam XMP kapatıp memtest86 işlemini uygula.
Memtest işlemi için içindeki her şeyi siliyor diye hatırlıyorum. Memtestten sonra tekrardan belleğe yazdırırsın hocam.hocam 1 tane usb var ama içinde windows yüklü testi onla yapsam usb içindeki windows giderim
Memtest işlemi için içindeki her şeyi siliyor diye hatırlıyorum. Memtestten sonra tekrardan belleğe yazdırırsın hocam.
tamam yapıyorum hemen testi yapıcam sonra galiba f8 tuşuna basmam gerekiyormuş flnMemtest işlemi için içindeki her şeyi siliyor diye hatırlıyorum. Memtestten sonra tekrardan belleğe yazdırırsın hocam.
Boot tuşun F12 olması gerek hocam.tamam yapıyorum hemen testi yapıcam sonra galiba f8 tuşuna basmam gerekiyormuş fln
Evet hocam.ORDAN USB Mİ SEÇİCEM
Dediğim testi yaptın mı?Ag iade için son 1.30 sat kaldı işlemci için bu hatalar işlemciden kaynaklanma şansı varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2dk dır testte pirme 95