Neler Yeni

Arkadaş davet koduyla en fazla kaç gün internet kazandınız?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Comnet de kabloyu yanlış bağladıkları için şikayet edeceğini söyleyen bir arkadaşı direkt sitelerinden banlamışlardı doğru hatırlıyorsam.
eğer hatırladığım gibi comnet se comnet e geçmeyi düşünmüyorum
aklımda millenicom veya boş port çıkarsa superonline var
he he o comnetti kanka kabloyu başka mahalleye bağlamadan bahsediyorsan evet o oydu :D tt ekiplerinin şeyi çocuğa patlamıştı birde comnet btk ya bağlandı mı milleni türknet tt gibi ona göre geçilir yoksa geçilmez btk ya bağlı olmayan şirketlere geçmeyin geçirtmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comnet'e geçirelim sizi abim? :D
5 aya kadar bedava internet alabilme hakkınız var Comnet'te.
la olum sen en son intihar ediyordun milleti comnete geçiriyon çok garip konularını inceliyorum ve nasıl bir dünyada olduğunu sorguluyorum çok garip comnete geçersem 1 ay ücretsiz hakkım yok mu 5 ay nerden geliyor tam olarak ?

he he o comnetti kanka kabloyu başka mahalleye bağlamadan bahsediyorsan evet o oydu :D tt ekiplerinin şeyi çocuğa patlamıştı birde comnet btk ya bağlandı mı milleni türknet tt gibi ona göre geçilir yoksa geçilmez btk ya bağlı olmayan şirketlere geçmeyin geçirtmeyin
1672565877405.png

listeye göre hala geçmemiş bu yüzden buraya geçene kadar asla geçilmez bir durum olduğunda devletimin yanında olduğunu bilmek lazım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
comnette 1gb net var mı
Var da 399 TL. TurkNet GigaFiber varsa geç. 140'a GigaFiber güzel.
Onun dışında Comnet de iyi de pahalı.

Comnet bos bir firma basvuru yaptim 30 dk bekledim telefonda
Bende geçişi 3 saatte yaptılar. Hem telefondan niye başvuru yapıyorsun? Adamlar senin NFC ile mobil uygulamadan başvuru yapmanı istiyorlar.

la olum sen en son intihar ediyordun milleti comnete geçiriyon çok garip konularını inceliyorum ve nasıl bir dünyada olduğunu sorguluyorum çok garip comnete geçersem 1 ay ücretsiz hakkım yok mu 5 ay nerden geliyor tam olarak ?

Alıntıyı görüntüle
listeye göre hala geçmemiş bu yüzden buraya geçene kadar asla geçilmez bir durum olduğunda devletimin yanında olduğunu bilmek lazım
1672574430787.png

1672574446163.png

Comnet'in sahip olduğu sertifikalar. BTK tarafından tam yetkilendirilmiş bir ISS'dir.

Son düzenleme:

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Var da 399 TL. TurkNet GigaFiber varsa geç. 140'a GigaFiber güzel.
Onun dışında Comnet de iyi de pahalı.

Bende geçişi 3 saatte yaptılar. Hem telefondan niye başvuru yapıyorsun? Adamlar senin NFC ile mobil uygulamadan başvuru yapmanı istiyorlar.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Comnet'in sahip olduğu sertifikalar. BTK tarafından tam yetkilendirilmiş bir ISS'dir.
Btk nin sitesinden şikayet edemiyorum ?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Beyler comnet alcaginiza gidin turknet alin veya netspeed alin comnet inucuz olduguna bakmayin okudugum bazi yerlere gore sikayet etcem felan diyince aboneligi iptal ediyormus.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,968
Üyeler
163,585
Son üye
Zesy.05
Top Bottom