Comnet de kabloyu yanlış bağladıkları için şikayet edeceğini söyleyen bir arkadaşı direkt sitelerinden banlamışlardı doğru hatırlıyorsam.
eğer hatırladığım gibi comnet se comnet e geçmeyi düşünmüyorum
aklımda millenicom veya boş port çıkarsa superonline var
he he o comnetti kanka kabloyu başka mahalleye bağlamadan bahsediyorsan evet o oydu tt ekiplerinin şeyi çocuğa patlamıştı birde comnet btk ya bağlandı mı milleni türknet tt gibi ona göre geçilir yoksa geçilmez btk ya bağlı olmayan şirketlere geçmeyin geçirtmeyin
la olum sen en son intihar ediyordun milleti comnete geçiriyon çok garip konularını inceliyorum ve nasıl bir dünyada olduğunu sorguluyorum çok garip comnete geçersem 1 ay ücretsiz hakkım yok mu 5 ay nerden geliyor tam olarak ?
he he o comnetti kanka kabloyu başka mahalleye bağlamadan bahsediyorsan evet o oydu tt ekiplerinin şeyi çocuğa patlamıştı birde comnet btk ya bağlandı mı milleni türknet tt gibi ona göre geçilir yoksa geçilmez btk ya bağlı olmayan şirketlere geçmeyin geçirtmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
la olum sen en son intihar ediyordun milleti comnete geçiriyon çok garip konularını inceliyorum ve nasıl bir dünyada olduğunu sorguluyorum çok garip comnete geçersem 1 ay ücretsiz hakkım yok mu 5 ay nerden geliyor tam olarak ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
listeye göre hala geçmemiş bu yüzden buraya geçene kadar asla geçilmez bir durum olduğunda devletimin yanında olduğunu bilmek lazım