wienzz
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Öncelikle 18 yaşındayım ve şuan mezuna kaldım ve dershaneye gidiyorum sınıfımda hoslandigim bir kız var ilk başlarda hiç muhabbetimiz yoktu fakat şuan bir tık daha fazla dershanede birbirimize gülüp eğleniyoruz fakat ne zaman telefonda mesajlassak inanılmaz soğuk bir şekilde cevap veriyor kütüphaneye davet ettim red etti dedim acaba ilgisi mi yok diye düşündüm fakat ondan sonraki günlerde birbimizle 10-15 saniye bakistigimiz anlar oluyordu fakat genel olarak kız ile benim zevklerimiz farklı denilebilir çok ortak noktamız yok ama nedense mizahimiz çok uyuşuyor ve eğleniyoruz ama dershanedeki diğer erkeklerle de sanki öyle takılıyor gibi hissediyorum ve maalesef işin kötü yanı bu arkadaş ile flört arasında kalma muhabbetini 2-3 defa yaşadım ama hala çözümünü bulamadım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 
*Düzenleme*
Zaten kafamda takılan soru işaretleri vardı o belirsizlikten az çok kurtuldum kızı bosverip derslere odaklanicam bu kızdan da bir şey olmaz yardımcı olduğunuz için sagolun
*Düzenleme*
Zaten kafamda takılan soru işaretleri vardı o belirsizlikten az çok kurtuldum kızı bosverip derslere odaklanicam bu kızdan da bir şey olmaz yardımcı olduğunuz için sagolun
Son düzenleme: