Arkadaşa PS+ hediye etme?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Bir arkadaşıma hediye olarak 1 yıllık PS+ göndermek istiyoruz ama nasıl yapılıyor bir bilginiz var mı?

Bir arkadaşıma hediye olarak 1 yıllık PS+ göndermek istiyoruz ama nasıl yapılıyor bir bilginiz var mı?

Sayfanın biraz altında ;

Screenshot_20210520-235552_Samsung Internet.jpg

Sayfanın biraz altında ;

Alıntıyı görüntüle
Alınmıyor oradan denedim de satın al falan çıkmıyor hiç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmıyor oradan denedim de satın al falan çıkmıyor hiç.
1621544585770.png

bende çıkıyor

Alıntıyı görüntüle
bende çıkıyor
PSN hesabına giriş yap diyor oradan alınca. Ben arkadaşa almak istiyorum. Arkadaşın PSN hesabına erişimim var ama onun kartı falan kayıtlı oraya oradan çekmesin parayı 😀

PSN hesabına giriş yap diyor oradan alınca. Ben arkadaşa almak istiyorum. Arkadaşın PSN hesabına erişimim var ama onun kartı falan kayıtlı oraya oradan çekmesin parayı 😀
yeni ödeme yöntemi ekleyin

yeni ödeme yöntemi ekleyin
1- kredi kartımı arkadaşın hesabına kaydetmek istemiyorum yanlışlıkla oradan oyun alır falan sorun olmasın.
2- oradan alınca üyelik seneye iptal etmezsen yine yenilenir diyor. Yenilenmesin istiyorum ben.

Çok pahalı o da ya. Hem 3 aylık hem 1 yıllığın yarısı kadar para istiyor 😀

1- kredi kartımı arkadaşın hesabına kaydetmek istemiyorum yanlışlıkla oradan oyun alır falan sorun olmasın.
2- oradan alınca üyelik seneye iptal etmezsen yine yenilenir diyor. Yenilenmesin istiyorum ben.

Çok pahalı o da ya. Hem 3 aylık hem 1 yıllığın yarısı kadar para istiyor 😀
Biraz araştırdim tek seçenek bu gözüküyor maalesef para puan kod'u baktım ama türkiyede kalmamış glb.

Geri