silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,968
Bir arkadaşıma hediye olarak 1 yıllık PS+ göndermek istiyoruz ama nasıl yapılıyor bir bilginiz var mı?
Bir arkadaşıma hediye olarak 1 yıllık PS+ göndermek istiyoruz ama nasıl yapılıyor bir bilginiz var mı?

Şöyle kartlar varBir arkadaşıma hediye olarak 1 yıllık PS+ göndermek istiyoruz ama nasıl yapılıyor bir bilginiz var mı?
Alınmıyor oradan denedim de satın al falan çıkmıyor hiç.![]()
PlayStation Hediye Kartları
Dünyanın en büyük PlayStation kütüphanesi olan PlayStation Store'da kullanılabilen ön ödemeli kartlarla birçok olasılık dünyasının kilidini açın.www.playstation.com
Sayfanın biraz altında ;
Alıntıyı görüntüle
![]()
PlayStation Hediye Kartları
Dünyanın en büyük PlayStation kütüphanesi olan PlayStation Store'da kullanılabilen ön ödemeli kartlarla birçok olasılık dünyasının kilidini açın.www.playstation.com
Alınmıyor oradan denedim de satın al falan çıkmıyor hiç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En fazla 3 aylık bulabildim maalesef almak isterseniz satıcı güvenilir.Bir arkadaşıma hediye olarak 1 yıllık PS+ göndermek istiyoruz ama nasıl yapılıyor bir bilginiz var mı?
PSN hesabına giriş yap diyor oradan alınca. Ben arkadaşa almak istiyorum. Arkadaşın PSN hesabına erişimim var ama onun kartı falan kayıtlı oraya oradan çekmesin parayıAlıntıyı görüntüle
bende çıkıyor
![]()
PlayStation®Plus | İndirilecek ve oynanacak yüzlerce oyun, PlayStation klasikleri, oyun deneme sürümleri ve daha fazlası
Bir Essential, Extra ya da Premium üyelik planında PlayStation Plus’a katılın ve yüzlerce PS4 ile PS5 oyununa, çevrimiçi çok oyunculu oyunlara, klasikler kataloğuna, özel indirimlere ve daha fazlasına erişin.www.playstation.com
yeni ödeme yöntemi ekleyinPSN hesabına giriş yap diyor oradan alınca. Ben arkadaşa almak istiyorum. Arkadaşın PSN hesabına erişimim var ama onun kartı falan kayıtlı oraya oradan çekmesin parayı![]()
1- kredi kartımı arkadaşın hesabına kaydetmek istemiyorum yanlışlıkla oradan oyun alır falan sorun olmasın.yeni ödeme yöntemi ekleyin
Çok pahalı o da ya. Hem 3 aylık hem 1 yıllığın yarısı kadar para istiyorEn fazla 3 aylık bulabildim maalesef almak isterseniz satıcı güvenilir.
Biraz araştırdim tek seçenek bu gözüküyor maalesef para puan kod'u baktım ama türkiyede kalmamış glb.1- kredi kartımı arkadaşın hesabına kaydetmek istemiyorum yanlışlıkla oradan oyun alır falan sorun olmasın.
2- oradan alınca üyelik seneye iptal etmezsen yine yenilenir diyor. Yenilenmesin istiyorum ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok pahalı o da ya. Hem 3 aylık hem 1 yıllığın yarısı kadar para istiyor![]()