Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Ben 1.90 TL'ye aldım Gittigidiyor'dan10 TL ye aldım iyi kazık yemiş hatta arkadaşım 3 TL ye aldı
Ben 1.90 TL'ye aldım Gittigidiyor'dan10 TL ye aldım iyi kazık yemiş hatta arkadaşım 3 TL ye aldı
Dostum adam parasını vermiş orijinal almış işte.Arkadaşım laptop aldı ve 700 TL ye win 10pro aldı sizce bir hatamı internette bir sürü key var bahanesi de usb ye windows atmak zor geldi diyor
Yok 2060 aldida hala sinir oldum cocugaDur dur tahmin edeyim, 1650 ya da 1050Ti falan aldı Vatan'dan.
Arkadaşlığını kesebilirsin 1050Ti + Win10Pro lisanslı aldım diye hava atan arkadaşıma bende birkaç fiziksel temas hareketleri yapmış olabilirim.Yok 2060 aldida hala sinir oldum cocuga
Arkadaşlığını kesebilirsin 1050Ti + Win10Pro lisanslı aldım diye hava atan arkadaşıma bende birkaç fiziksel temas hareketleri yapmış olabilirim.
Sanane la!@crazyreign Neden herkese (hahaha) attınız?
Bedavaya bile indirirsin en saçma bulduğum şey işletim sistemini para ile almakArkadaşım laptop aldı ve 700 TL ye win 10pro aldı sizce bir hatamı internette bir sürü key var bahanesi de usb ye windows atmak zor geldi diyor