dedeminbüllügü
80+
Konu başlığında da belirttiğim gibi "Arkadaşım askere gidiyor ekran kartını bana bırakıyor." i3-7100 kullanıyorum RX580 ile bi darboğaz yaşar mı ?
HmmKonu başlığında da belirttiğim gibi "Arkadaşım askere gidiyor ekran kartını bana bırakıyor." i3-7100 kullanıyorum RX580 ile bi darboğaz yaşar mı ?
Yüzde 8 ila yüzde 15 arasında bir darboğaz yaşanmakta fakat hissetmezsin pek. Kullanabilirsin.Konu başlığında da belirttiğim gibi "Arkadaşım askere gidiyor ekran kartını bana bırakıyor." i3-7100 kullanıyorum RX580 ile bi darboğaz yaşar mı ?
Oyundan oyuna fark eder çok ağır oyunlarda yüksek ayarlarda yapmaz diğer oyunlarda yapar onlarıda ultraya çekersen darboğaz belki %10 fln olabilir ama düşük ayarda oynama hiçbir oyunuKonu başlığında da belirttiğim gibi "Arkadaşım askere gidiyor ekran kartını bana bırakıyor." i3-7100 kullanıyorum RX580 ile bi darboğaz yaşar mı ?
Neden düşük ayarda oynamayayım peki ?Oyundan oyuna fark eder çok ağır oyunlarda yüksek ayarlarda yapmaz diğer oyunlarda yapar onlarıda ultraya çekersen darboğaz belki %10 fln olabilir ama düşük ayarda oynama hiçbir oyunu
darboğaz çok olmasın diyeNeden düşük ayarda oynamayayım peki ?
FPS Oyunu oynuyorsan zaten çok problem olmazNeden düşük ayarda oynamayayım peki ?
Yaşarsın.Konu başlığında da belirttiğim gibi "Arkadaşım askere gidiyor ekran kartını bana bırakıyor." i3-7100 kullanıyorum RX580 ile bi darboğaz yaşar mı ?