seyfo-dayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
Kanka şimdi okudum o mesajları ailesine yalan atabilir yada olmadı evde spor yapabilriiBisiklet sürmesi bile yasaklanmış nasıl spora gitsin
Kanka şimdi okudum o mesajları ailesine yalan atabilir yada olmadı evde spor yapabilriiBisiklet sürmesi bile yasaklanmış nasıl spora gitsin
Hocam ailesinin yasaklamasının nedeni doktoru öyle söylemiş olabilir bilemeyiz bundan dolayı ailesine yalan söylememeliKanka şimdi okudum o mesajları ailesine yalan atabilir yada olmadı evde spor yapabilrii
Valla zor geçmiş olsun umarım başarırHocam ailesinin yasaklamasının nedeni doktoru öyle söylemiş olabilir bilemeyiz bundan dolayı ailesine yalan söylememeli
Umarım.Valla zor geçmiş olsun umarım başarır
Hocam intihar etmek gibi kötü düşünceleri aklınızdan çıkarın çünkü intihar etmek için geç kaldınız bunun nedeni ise bu başınıza gelen kötü olaylar zaten yaşandı sizin yapmanız gereken şey bu olayları düzeltmek için çaba göstermektir. hocam evde durduğunuz zamanlarda kendinizi yeni hobiler edinin mesela kitap okuyun veya bir şeyi araştırın öğrenin kendinize bir şeyler katın ki psikolojiniz iyi yönde ilerlesin hocam o "arkadaşlarınızdan" bir süre uzak durun muhatap olmamayı çalışın eğer hala devam ederlerse müdüre veya yardımcısına şikayet edin. biliyorum bu durum onlarla aranızı biraz daha bozacak ama yapmanız gerekiyor. tenefüslerde okulun bahçesine çıkın sadece ders zili çaldığı zaman sınıfta bulunun onlarla ne kadar muhatap olmaktan kaçırırsanız sizin adınıza daha iyi olacak o günün dersi bitince hiç oyalanmadan eve gidin kısacası kendinizi onlardan soyutlayın. Hocam yeni hobiler edinin sanat ve felsefe ile ilgilenin resim yapın resim yapmak mevcut durumu düzeltmese bile sizi bulunduğunuz gerçeklikten uzaklaştırarak rahatlamanıza sağlayacaktır. Felsefe ile ilgilenirken ise yeni düşünceler yeni bakış açıları taniyacaksiniz. Hocam yalnızlık kötü bir şey değildir, aksine yalnızlık yaratıcılığı ortaya çıkarır yalnızlık yeni fikirlerin yeni düşüncelerin yeni icatların anahtarıdır lütfen yalnızlığı kötü gözle bakmayın.Merhaba ben Yusuf yakalışk 4 yıldır hiç arkadaşım veya sevgilim olmadı (zaten sevgili olamaz oraya sonra geleyeceğim) bu süre içerisinde okulda olsun evde olsun her yerde yalnızım ilk önce okuldan başlamak istiyorum şu an lise 1 deyim sınıfta sürekli dalga geçiyorlar benim üstümden hani şimdi kavga etsem öldürürüm diye korkuyorum benim yumruk yeteneğim iyi değil kafam atabilir bir anda birsine bir şeyler saplayabilirim o yüzden sınıfta eziliyorum yarın okul var ve yine beniz ezicekler yine benimle dalga geçicekler tüm sınıf ama sırf bazen boş boş konuşuyorum hoca soru soruyor ilk önce ben cevap veriyorum hatalı çıkınca tüm sınıf benimle dalga geçiyor bu yazıyı yazdğım anda bile o anlar aklımdan geçiyor ağlıyorum evde annem gil filan ne boş yaptın filan diye tek bir odada sıkıştım kaldım dışarıda sitedeki arkadaşlarımla oynuyordum 1 2 haftadır beni çağırmıyorlar iyice kafayı yedim duygularım kalmadı ne üzülebiliyorum ne gülebiliyorum etrafta halisülasyonlar görmeye başladım her gün ağlıyorum düzgün bir sevigili aradım o da olmadı ellerimi yedim harbi harbi derimi soydum yemişim kendimi parçaladım o anı hatırlamıyorum iyice kafayı yedim intihara yönelsemmi diye düşünmeyi başladım niye buraya yazıyorumm bilmiyorum sırf içimi dökmek için daha birçok şey varda
Kardeşim ben de senin gibiydim. Ama intihar etme seviyesine gelmedim hiç. Ama seni de anlıyorum. Ergenlik dönemindesin; normal böyle şeyler düşünmen. Okulunu değiştirme gibi bir imkanın varsa değiştirebilirsin. O çevre epey sıkıntı yaratır sana çünkü ileride. Sevgili konusuna gelirsek... Ben 21 yaşındayım. Çok kıza teklif etmişimdir ama bir tane bile sevgilim olmadı. Olmayınca olmuyorMerhaba ben Yusuf yakalışk 4 yıldır hiç arkadaşım veya sevgilim olmadı (zaten sevgili olamaz oraya sonra geleyeceğim) bu süre içerisinde okulda olsun evde olsun her yerde yalnızım ilk önce okuldan başlamak istiyorum şu an lise 1 deyim sınıfta sürekli dalga geçiyorlar benim üstümden hani şimdi kavga etsem öldürürüm diye korkuyorum benim yumruk yeteneğim iyi değil kafam atabilir bir anda birsine bir şeyler saplayabilirim o yüzden sınıfta eziliyorum yarın okul var ve yine beniz ezicekler yine benimle dalga geçicekler tüm sınıf ama sırf bazen boş boş konuşuyorum hoca soru soruyor ilk önce ben cevap veriyorum hatalı çıkınca tüm sınıf benimle dalga geçiyor bu yazıyı yazdğım anda bile o anlar aklımdan geçiyor ağlıyorum evde annem gil filan ne boş yaptın filan diye tek bir odada sıkıştım kaldım dışarıda sitedeki arkadaşlarımla oynuyordum 1 2 haftadır beni çağırmıyorlar iyice kafayı yedim duygularım kalmadı ne üzülebiliyorum ne gülebiliyorum etrafta halisülasyonlar görmeye başladım her gün ağlıyorum düzgün bir sevigili aradım o da olmadı ellerimi yedim harbi harbi derimi soydum yemişim kendimi parçaladım o anı hatırlamıyorum iyice kafayı yedim intihara yönelsemmi diye düşünmeyi başladım niye buraya yazıyorumm bilmiyorum sırf içimi dökmek için daha birçok şey varda
zaten intihar gişiminde bulundğun için bunlar yaşandı kendimi bombayla patlatmak istediğim polisler filan geldi tuşa bastım bomba ayağıma doğru gitti her yerin parçalandı üstünden kaç yıl geçsede daha acıyor her yerim o yüzden spor filan yapmıyorum gün geçtikçe birşeyler yapasım geliyor ailem dur onu yapmazsın diye diye içime kapandım tek çarem internetKardeşim ben de senin gibiydim. Ama intihar etme seviyesine gelmedim hiç. Ama seni de anlıyorum. Ergenlik dönemindesin; normal böyle şeyler düşünmen. Okulunu değiştirme gibi bir imkanın varsa değiştirebilirsin. O çevre epey sıkıntı yaratır sana çünkü ileride. Sevgili konusuna gelirsek... Ben 21 yaşındayım. Çok kıza teklif etmişimdir ama bir tane bile sevgilim olmadı. Olmayınca olmuyorBu işler pek aceleye gelmez. Yaşın da küçük zaten. Sorun olursa yaz; buralardayım.
senin psikolojin cok kötü yönde ilerliyor bir psikologoa danısMerhaba ben Yusuf yakalışk 4 yıldır hiç arkadaşım veya sevgilim olmadı (zaten sevgili olamaz oraya sonra geleyeceğim) bu süre içerisinde okulda olsun evde olsun her yerde yalnızım ilk önce okuldan başlamak istiyorum şu an lise 1 deyim sınıfta sürekli dalga geçiyorlar benim üstümden hani şimdi kavga etsem öldürürüm diye korkuyorum benim yumruk yeteneğim iyi değil kafam atabilir bir anda birsine bir şeyler saplayabilirim o yüzden sınıfta eziliyorum yarın okul var ve yine beniz ezicekler yine benimle dalga geçicekler tüm sınıf ama sırf bazen boş boş konuşuyorum hoca soru soruyor ilk önce ben cevap veriyorum hatalı çıkınca tüm sınıf benimle dalga geçiyor bu yazıyı yazdğım anda bile o anlar aklımdan geçiyor ağlıyorum evde annem gil filan ne boş yaptın filan diye tek bir odada sıkıştım kaldım dışarıda sitedeki arkadaşlarımla oynuyordum 1 2 haftadır beni çağırmıyorlar iyice kafayı yedim duygularım kalmadı ne üzülebiliyorum ne gülebiliyorum etrafta halisülasyonlar görmeye başladım her gün ağlıyorum düzgün bir sevigili aradım o da olmadı ellerimi yedim harbi harbi derimi soydum yemişim kendimi parçaladım o anı hatırlamıyorum iyice kafayı yedim intihara yönelsemmi diye düşünmeyi başladım niye buraya yazıyorumm bilmiyorum sırf içimi dökmek için daha birçok şey varda
Kardeşim sen iyisi bir psikiyatriye görün. Çok evham yapıyorsun kendine.zaten intihar gişiminde bulundğun için bunlar yaşandı kendimi bombayla patlatmak istediğim polisler filan geldi tuşa bastım bomba ayağıma doğru gitti her yerin parçalandı üstünden kaç yıl geçsede daha acıyor her yerim o yüzden spor filan yapmıyorum gün geçtikçe birşeyler yapasım geliyor ailem dur onu yapmazsın diye diye içime kapandım tek çarem internet