Çözüldü✓ Arkadaşım bu sistemi toplamış iptal etsinmi

afkhoca

80+
Reaksiyon skoru
44
Bütçe
35000
I5 14400f
Asus prime.h610 m r sı
Goodram 16 gb d dr5 cl36 ram
Asus dual 5060 8 gb dlss4 128 bit
Msi mag fore 12 da kasa
Gamebooster 240mm sivi sogutucu
Goodram 1 tb m2
33 34 bine bu sistemi toplamış sipariai iptal etsin mi yerine daha iyisi toplanir mi
Suan bilindik bir hazir sistem var mi

o sistem kocaman kazık balon fiyat olmuş. hazır sistemler takip etmiyorum fakat bu fiyatta kazık olduğuna emini adamlar 40k 5060ti16gb sistem alıyorlar veya rx9060xt

En fazla AM5 ile sistem toplar intel yerine o da bir tık daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o sistem kocaman kazık balon fiyat olmuş. hazır sistemler takip etmiyorum fakat bu fiyatta kazık olduğuna emini adamlar 40k 5060ti16gb sistem alıyorlar veya rx9060xt
Önemli olan bütçe 34k sı olan adam 40klık pc alamaz doğal olarak, taksit olmazsa. Taksit olsa da yine almayabilir.

Yani 35 k ya bende dedim ki daha iyi sistem toplanır
Diyor ki kesin bisey söyle
Siparis verdim ona gore iptal edeyim

güzel sistem hayırlı olsun

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Styx
En fazla AM5 ile sistem toplar intel yerine o da bir tık daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önemli olan bütçe 34k sı olan adam 40klık pc alamaz doğal olarak, taksit olmazsa. Taksit olsa da yine almayabilir.
34k da i5 14400f ile 5060 almazsın
edeceği maxin maksı 30k olur

Fiyat olarak sizce nasil
nvidia sistem içi iyi fiyat ama amd kart ta alırım diyorsa iptal etsin şahsen ben nvidia alabiliyorken onu alırım iptal etmem kafası rahat her oyunu oynayabilir.

Yani sizce almalı mi yoksa iptal mi etmeli
acelesi yoksa iptal etsin, forumu takip etsin derim. o fiyata daha iyisin denk getirir eminim. yılbaşına daha var zam olmaz

Geri