Bu devirde de zaten arkadaşa 40klık hediye vermek normal değil mi sorun olmaz hiccdogum gunu hediyesi aldi
Arkadaşın kekliyor olmasinzengin bi arkadaşim bana ps 5 ile rtx 3060 pc gondercek aileme soylemekten çekiniyorum çekilişten cıktı mı demeliyimm yoksa arkadaşim gonderdimi diyeyim
Parası varsa alır niye sorun olsun?Arkadaşımdan gelse bile ailem bunu sorgular hediyeyi almazlar...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu devirde de zaten arkadaşa 40klık hediye vermek normal değil mi sorun olmaz hicc
yok ailesi thy de çalişiyorcc gecmis arkadaşın gg
hocam bilgisayar aldi 4090 li eski diye 3060 i bana veriyor ps5 slim çiktigi için 5 ini veriyor soylemedi slim veya fat diyrcc gecmis arkadaşın gg
Arkadaşın Sanki Kara Para Aklıyor Gibi Ve Senin Evini Kullanacak Gibizengin bi arkadaşim bana ps 5 ile rtx 3060 pc gondercek aileme soylemekten çekiniyorum çekilişten cıktı mı demeliyimm yoksa arkadaşim gonderdimi diyeyim
Abartmayın THY de çalışıyor diyor işteArkadaşın Sanki Kara Para Aklıyor Gibi Ve Senin Evini Kullanacak Gibi
kargodan kendim alacagim hocam direk kargo subesine gonderecekArkadaşın Sanki Kara Para Aklıyor Gibi Ve Senin Evini Kullanacak Gibi
İnstagram çekilişizengin bi arkadaşim bana ps 5 ile rtx 3060 pc gondercek aileme soylemekten çekiniyorum çekilişten cıktı mı demeliyimm yoksa arkadaşim gonderdimi diyeyim
İbrahim Yılmaz hediye etti (!)İnstagram çekilişi