ahmetkoklu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 63
- İsim
- Ahmet köklü
Lisedeyiz mezun olunacak artik biraz zaman oldu konusmayali ama hep aktif konusuruz genel olarak kendisi gorme vb. Sorunu var bu yuzden derslerde muaf bir kac dersten ve daha kolay oluyor onun icin. Ama hic calismiyor yani asiri derecede oyun bagimlisi normal bir oyun bagimlisi gibi degil ornegin zamaninda oyun itemi alirdi diyordum neden bunlara para verip aliyorsun dedigimde bu benim aktif oynadigim bir oyun ve bu oyunda item almazsam bir amacim kalmaz vb. Diyordu oynadigi oyunda 2 3 bin saati var ve yaklasik 2 yil once adam akilli bir pc ye gecti. 2 yilda 2 3 bin saat kastı. Simdi ise yks ye girecegiz basvurular vardi ne sinava basvurdu neden girecegim dedi ben birsey bilmiyorum ve girmekte istemiyorum dedi. Be is yapicaksin diye sordugumda bilmiyorum diyor yada cevap vermiyor yada espriye vuruyor kimi zaman gece 5 6 ya kadar uyumuyor bu yuzdende okula gelmiyor. Oynadigi oyunda gelistir turnuvalara vb. Katil diyorum en kotu ihtimal yok ona ugrasamam ben bunu sevdigim icin oynuyorum diyor. Aileside durunu asiri iyi degil kendim gibi cildiriyorum bazen mezun olunca asgari calisacak cunku universite okuyup en azindan kendini bir alanda gelistirme sansi bulsun diyoruzda iste boyle davraniyor hic anlamadim. Sizce bir insan neden kendine bunu yapar.