Neler Yeni

Arkadasim neden kendine bunu yapiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet köklü
Lisedeyiz mezun olunacak artik biraz zaman oldu konusmayali ama hep aktif konusuruz genel olarak kendisi gorme vb. Sorunu var bu yuzden derslerde muaf bir kac dersten ve daha kolay oluyor onun icin. Ama hic calismiyor yani asiri derecede oyun bagimlisi normal bir oyun bagimlisi gibi degil ornegin zamaninda oyun itemi alirdi diyordum neden bunlara para verip aliyorsun dedigimde bu benim aktif oynadigim bir oyun ve bu oyunda item almazsam bir amacim kalmaz vb. Diyordu oynadigi oyunda 2 3 bin saati var ve yaklasik 2 yil once adam akilli bir pc ye gecti. 2 yilda 2 3 bin saat kastı. Simdi ise yks ye girecegiz basvurular vardi ne sinava basvurdu neden girecegim dedi ben birsey bilmiyorum ve girmekte istemiyorum dedi. Be is yapicaksin diye sordugumda bilmiyorum diyor yada cevap vermiyor yada espriye vuruyor kimi zaman gece 5 6 ya kadar uyumuyor bu yuzdende okula gelmiyor. Oynadigi oyunda gelistir turnuvalara vb. Katil diyorum en kotu ihtimal yok ona ugrasamam ben bunu sevdigim icin oynuyorum diyor. Aileside durunu asiri iyi degil kendim gibi cildiriyorum bazen mezun olunca asgari calisacak cunku universite okuyup en azindan kendini bir alanda gelistirme sansi bulsun diyoruzda iste boyle davraniyor hic anlamadim. Sizce bir insan neden kendine bunu yapar.

CoNKeR

80+ Bronze
Lisedeyiz mezun olunacak artik biraz zaman oldu konusmayali ama hep aktif konusuruz genel olarak kendisi gorme vb. Sorunu var bu yuzden derslerde muaf bir kac dersten ve daha kolay oluyor onun icin. Ama hic calismiyor yani asiri derecede oyun bagimlisi normal bir oyun bagimlisi gibi degil ornegin zamaninda oyun itemi alirdi diyordum neden bunlara para verip aliyorsun dedigimde bu benim aktif oynadigim bir oyun ve bu oyunda item almazsam bir amacim kalmaz vb. Diyordu oynadigi oyunda 2 3 bin saati var ve yaklasik 2 yil once adam akilli bir pc ye gecti. 2 yilda 2 3 bin saat kastı. Simdi ise yks ye girecegiz basvurular vardi ne sinava basvurdu neden girecegim dedi ben birsey bilmiyorum ve girmekte istemiyorum dedi. Be is yapicaksin diye sordugumda bilmiyorum diyor yada cevap vermiyor yada espriye vuruyor kimi zaman gece 5 6 ya kadar uyumuyor bu yuzdende okula gelmiyor. Oynadigi oyunda gelistir turnuvalara vb. Katil diyorum en kotu ihtimal yok ona ugrasamam ben bunu sevdigim icin oynuyorum diyor. Aileside durunu asiri iyi degil kendim gibi cildiriyorum bazen mezun olunca asgari calisacak cunku universite okuyup en azindan kendini bir alanda gelistirme sansi bulsun diyoruzda iste boyle davraniyor hic anlamadim. Sizce bir insan neden kendine bunu yapar.
2015'te üniversiteden mezun olup işe girdim. Bir arkadaşım var o da 2015'te farklı bir üniversiteden mezun oldu. O günden beri, 10 yıldır öylesine hayat yaşıyor, bir işe girmedi, ailesinin verdiği harçlığa talim. Bir amacı yok hedefi de yok, bu nereye kadar sürecek diyorum cevabı da yok, oyun yok, hobi yok, yok da yok.

Uzun lafın kısası, o bundan üzüntü duymuyorsa, senin yapabileceğin hiçbir şey yok.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Selim
1.cisi her üniye giren iş bulacak diye bir kural yok dünya da ya da bulsada Uber Uber maaş beklemeyin.
2.ci olarak arkadaşın kendi sorunlarından kaçmak için oyunlara bağımlı kalmış bu yüzden psikolojik destek alarak bu sorunu çözebilir.
3. Arkadaşın engeli ve kusuru olduğu halde ailesi ile iyi değilse sevgisiz kalmış olabilir ona sevgi ve sıcaklık hissetirirseniz biraz düzeltebilirsiniz.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
...
Hocam, siz tavsiyede bulundunuz mu? Bulundunuz. Gerisini o bilsin. Böyle yaparak sadece kendine yazık eder. Arkadaşınızın kafası biraz geç geleceğe benziyor. Siz kendiniz için uğraşın, kendinizi iyi yerlere getirin. Arkadaşınız ise sağlık olsun artık ne yapacaksa kendisi yapsın. Bunu bence boşvermişlik hissi ile yapıyor. Yani, "Okusam ne olacak ki?"düşüncesi var. Kendisi bilir. Size başarılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,126
Üyeler
171,518
Son üye
hfxx
Top Bottom