Neler Yeni

arkadaşım şarkı yayınladı nasıl olmuş sizce?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Arkadaşlar sınıftan bi agam var.Manitinden ayrıldı işte sonra kendisi söz yazıp şarkı yaptı ufaktan desteklerinizi görebilirmiyiz?Bir beğeni atsanız memnun oluruz.

şarkı da bu görüşlerinizi alabilir miyiz? nasıl olmuş sizce

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Arkadaşlar sınıftan bi agam var.Manitinden ayrıldı işte sonra kendisi söz yazıp şarkı yaptı ufaktan desteklerinizi görebilirmiyiz?Bir beğeni atsanız memnun oluruz.

Bi Kısmını Dinledim Yeni Çıkan Coğu Rapçiden Iyi En Azından Anlamlı Gibi Ama Söz Uyumu Ve Geçişler Pek Oturmamış Kendini Geliştirirse Güzel Yerlere Gelir Bence Biraz Daha Gelişse Açıkçası Oturur Dinlerim

alperennN

80+ Silver

Üstüne gidilirse olur bu iş rezil bir şey bekleyip kötü yorum yapmayı beklerken cidden gideri var

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi Kısmını Dinledim Yeni Çıkan Coğu Rapçiden Iyi En Azından Anlamlı Gibi Ama Söz Uyumu Ve Geçişler Pek Oturmamış Kendini Geliştirirse Güzel Yerlere Gelir Bence Biraz Daha Gelişse Açıkçası Oturur Dinlerim

Üstüne gidilirse olur bu iş rezil bir şey bekleyip kötü yorum yapmayı beklerken cidden gideri var
Teşekkür ederim görüşleriniz için kendisine de söylerim.İlk sayılır o yüzden biraz acemice tabi ama geliştirip daha iyi yerlere gelir umarım.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
En Azından Sözleri anlamlı Reis Seside Oturuyo Dediğim Gibi Biraz Geçişleri Oturtsa Müq Olur Çakal Bile Bu Ülkede Sanatçı Oldu Sonuçta Imkansız Die Bişey Yok Ve Biraz no1 Dinlemesini Tavsiye ederim Arkadasın Onun Tarzını Andıriyo Kendini Geliştirebilir Bu Sayede Başarılarının Devamını Dilerim

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
bi tık ritim kaçırıyorr harici güzel

alperennN

80+ Silver
En Azından Sözleri anlamlı Reis Seside Oturuyo Dediğim Gibi Biraz Geçişleri Oturtsa Müq Olur Çakal Bile Bu Ülkede Sanatçı Oldu Sonuçta Imkansız Die Bişey Yok Ve Biraz no1 Dinlemesini Tavsiye ederim Arkadasın Onun Tarzını Andıriyo Kendini Geliştirebilir Bu Sayede Başarılarının Devamını Dilerim
O şunu yapmış başarılı olmuş ornedginden çakal dediğin herif zaten bot basma bastırma işleriyle ünlü var ifsalari git izle onun dışında velet kitleyi iyi yakaladı no1 dinlesin falan da olmaz kendi tarzını yapması lazm

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi tık ritim kaçırıyorr harici güzel
şuanlık yapabildiği bu kadar belki tekrar yaparsa daha dikkatli olur teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

O şunu yapmış başarılı olmuş ornedginden çakal dediğin herif zaten bit basma bastırma işleriyle ünlü var ifsalari git izle onun dışında velet kitleyi iyi yakaladı no1 dinlesin falan da olmaz kendi tarzını yapması lazm
çakal dinleyenin kendine saygısı yok abi de bazı şarkıları da sarıyor be napalım... hepsini dinlemiyorum tabii ki

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
güzel efkarlandım

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
beatle sözler sanki bi tık uyuşmuyor. Şarkı eskiymiş gibi vibe veriyor sanki 22 işi değilde 15 16 senelerinde çıkmış şarkılar gibi. Büyüme amacınız varsa daha güncel ritimler daha güncel flowlar eşliğinde mainstream bir iş çıkarmak olur. 130-140 bpm eşliğinde halk ağzında dıbtıs dıbtıs* olan alt yapılara yönelin.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Ben dinlerim güzel

Top Bottom