Neler Yeni

arkadaşım tc mi bulursa ne yapabilirim

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Tcden hiçbir şey olmaz. Zaten herkesin elinde TCmiz var bir şekilde çalınıyor. Sıkıntı yok.

PienX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Batın
hocam şimdi elimizde ss ler var ama kanıt yetersizliğinden bir şey yapamama ihtimalleri var mı sonuç olarak çocuk şaka yapmış da diyebilirler
sen kendince bir sahte dava dosyası yaz yolla o kendi ezbere bilmediği tc sinide unutup üstüne altına sı*ıp paneli de siler yada git döv qwepoıQWE

Farukskrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Faruk ŞEKERCİ
sen kendince bir sahte dava dosyası yaz yolla o kendi ezbere bilmediği tc sinide unutup üstüne altına sı*ıp paneli de siler yada git döv qwepoıQWE
çok mantıklı ama karşı çıkarsa napıcaz işte et dava sıkıntı olmaz fln

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
arkadaşlar ben şuan lisedeyim ortaokulda olan arklarla grup var aktif değil bi ara kurmuşlardı. bi tane denyo eokul notlarına bakmamı isteyen söylesin diye bir şey söylemişti sanırım. çocukla atıştık baya mal mal savunuyordu kendini bende işte çocukla tartışıp gruptan çıktım. bu benim de tc mi bulabilir bana bir şey yapabilirmi ayrıca konuşma ss leri elimizde nereye şikayet edebiliriz süreç uzun mu ceza durumları vs ne yardımcı olursanız sevinirim.
Hiçbirşey yapamaz , çoluk çocuğun elinde bu tür paneller dolaşıyor zaten isterse sülaleni bulsun yine bir şey yapamaz.

Son düzenleme:

Ziona

80+ Silver
tc kimliğiniz bir şeyi ifade etmez ancak şikayetçi olabilirsiniz, mernis panelini kullanmak illegal bir durum.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
10 yaşındaki çocukta bulabiliyor salla

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selim
Bu turemeler ne zaman yer yüzünden silinecek? Devlet niye bir şey yapmıyor bunlara?

Top Bottom