çanta olabılır belkı ufakMerhabalar, sınıf arasında çekiliş yaptık ve çok yakınım olmadığı (Sadece çok yakın değiliz aramızda anlaşmazlık yok) bir kız çıktı. Bütçe 300-400 tl civarı belirledik. Sizce nasıl bir hediye almalıyım?
Cüzdan Al Yada Peluş OyuncakMerhabalar, sınıf arasında çekiliş yaptık ve çok yakınım olmadığı (Sadece çok yakın değiliz aramızda anlaşmazlık yok) bir kız çıktı. Bütçe 300-400 tl civarı belirledik. Sizce nasıl bir hediye almalıyım?
Peluş oyuncak iyi gider hocamMerhabalar, sınıf arasında çekiliş yaptık ve çok yakınım olmadığı (Sadece çok yakın değiliz aramızda anlaşmazlık yok) bir kız çıktı. Bütçe 300-400 tl civarı belirledik. Sizce nasıl bir hediye almalıyım?
Kızın ilgi alanlarıni biliyorsan dergi kitap vsde olabilirMerhabalar, sınıf arasında çekiliş yaptık ve çok yakınım olmadığı (Sadece çok yakın değiliz aramızda anlaşmazlık yok) bir kız çıktı. Bütçe 300-400 tl civarı belirledik. Sizce nasıl bir hediye almalıyım?
Hocam oyunculuk kursuna gidiyor tiyatroya çok ilgisi var, edebiyatı seviyorPeluş oyuncak iyi gider hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kızın ilgi alanlarıni biliyorsan dergi kitap vsde olabilir
Edebiyat ile alakalı ünlü şairlerin vs kitabını alabilirsiniz,veya tiyatro ile ilgili dergi bulabilirseniz olabilir.Hocam oyunculuk kursuna gidiyor tiyatroya çok ilgisi var, edebiyatı seviyor
Hocam bulabilecegimi pek sanmiyorum ama kazak nasıl olur? Yılbaşı temalı veya günlük giymek içinEdebiyat ile alakalı ünlü şairlerin vs kitabını alabilirsiniz,veya tiyatro ile ilgili dergi bulabilirseniz olabilir.
Uygun fiyata bulabilirsense gayet iyi fikir bence olabilirHocam bulabilecegimi pek sanmiyorum ama kazak nasıl olur? Yılbaşı temalı veya günlük giymek için
Bilemedimki hocam kız yanlış anlamayacak biriyse sorun olmazHocam peki kolye nasıl olur sizce? Sevgili gibi mi olur
bence kazak mükemel fikir zaten edebiyat kitabı nedir ya yılbaşı hediyesi alıyosunHocam bulabilecegimi pek sanmiyorum ama kazak nasıl olur? Yılbaşı temalı veya günlük giymek için
balayınada çıkartsınmı **Yüzük al