sami şahin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
bu psu 168 w verebiliyor sistemi çalıştırmaya yetmez
bu psu 168 w verebiliyor sistemi çalıştırmaya yetmez
https://www.izoly.com/izoly-vi-x-i5-10400f-8gb-256-m.2500gb-gddr5-5500xt-24-oyuncu-pc-831 sistem bu annesi babası doktor ayrıyette dükkanları var.zengin olsa izoly almaz boş yapma
2.el olduğu için fiyatı az yoksa dünya çapında bir markadır platon.Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
350W yazıyo olum işte öyle demebu psu 168 w verebiliyor sistemi çalıştırmaya yetmez
Olsun zaten fişe takınca direk Rabb'ine kavuşur.bu psu 168 w verebiliyor sistemi çalıştırmaya yetmez
kanka çaktırma o psu benim, satıyorum araya reklam gibi bir şey oldu ama2.el olduğu için fiyatı az yoksa dünya çapında bir markadır platon.
Taş gibi pc ve izoly...
Bruh
Aha bak hazır arkadaşın da cebine para geçmiş olur @vitoscalette , platonda anlaşalımkanka çaktırma o psu benim, satıyorum araya reklam gibi bir şey oldu ama
Benzetmeye bittim jsjdjdjdjdjdjjdjdjsjsjskjsksjsısjskjsLatte ve çiğköfte ikilisi gibi değil mi aynı?
Kötüsü bu : Power Boost 500 w 550 w bomba diye telafüz ediyoruz kendisine c4 bombasıMerhaba benim arkadaşım izoly kurbanı bu sitede veya başka forumdaki yazıları göstermeme rağmen gitti aldı sistemi.Asıl olay psu'su patladı çöp oldu bana yeni psu öner dedi bir darbede ben vurmak istiyorum şöyle C4 Psu önerir misiniz? kronik sorunlu olanlar falan 300-500 w arası
keşke, 2.el almaz .Aha bak hazır arkadaşın da cebine para geçmiş olur @vitoscalette , platonda anlaşalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benzetmeye bittim jsjdjdjdjdjdjjdjdjsjsjskjsksjsısjskjs
WOZLO 350W çok iyi 350W çok ucuz işte süper psu dekeşke, 2.el almaz .