yok rampage psu öyle yada böyle çalışıyor daha kötüsü varsa atrampage psu (!)
patlamazda hemen ısınıp plastik kokması gibi sorunları varyok rampage psu öyle yada böyle çalışıyor daha kötüsü varsa at
benim de vardı evi kokutuyordu ama çalışıyordu sıkıntı orda çalışmaması lazım patlaması lazımpatlamazda hemen ısınıp plastik kokması gibi sorunları var
M.Ö 300 yılarında çıkan bir psu alsın 1w falanbenim de vardı evi kokutuyordu ama çalışıyordu sıkıntı orda çalışmaması lazım
hocam arkadaşınız bilmeden yapmış olabilir yapmıştır bi hata sizin yaptığınız hoş değilMerhaba benim arkadaşım izoly kurbanı bu sitede veya başka forumdaki yazıları göstermeme rağmen gitti aldı sistemi.Asıl olay psu'su patladı çöp oldu bana yeni psu öner dedi bir darbede ben vurmak istiyorum şöyle C4 Psu önerir misiniz? kronik sorunlu olanlar falan 300-500 w arası
Patlatma ln forumu.tüh şu 2. el satma şeyi gelsede satsam DA foruma
Senden hiç bir halt olmaz.Merhaba benim arkadaşım izoly kurbanı bu sitede veya başka forumdaki yazıları göstermeme rağmen gitti aldı sistemi.Asıl olay psu'su patladı çöp oldu bana yeni psu öner dedi bir darbede ben vurmak istiyorum şöyle C4 Psu önerir misiniz? kronik sorunlu olanlar falan 300-500 w arası
Senle kimin dostluğu varsa acil kesmesi lazım.Merhaba benim arkadaşım izoly kurbanı bu sitede veya başka forumdaki yazıları göstermeme rağmen gitti aldı sistemi.Asıl olay psu'su patladı çöp oldu bana yeni psu öner dedi bir darbede ben vurmak istiyorum şöyle C4 Psu önerir misiniz? kronik sorunlu olanlar falan 300-500 w arası
arkdaşının arkasından bıçaklamak ne zamandan beri espiri konusu olduSenden hiç bir halt olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senle kimin dostluğu varsa acil kesmesi lazım.