- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl değiştirecek 2 tane farklı ürünle birlikte aldım 2 sini alıp macunu geri ki gonderemSorun olmaz fakat elinde imkan varken neden daha iyisine sahip olmayasın?
Nasıl değiştirecek 2 tane farklı ürünle birlikte aldım 2 sini alıp macunu geri ki gonderemSorun olmaz fakat elinde imkan varken neden daha iyisine sahip olmayasın?
Yani şöyle diyeyim çok büyük bir etkisi olmayacak. Turbo Boost açıkken işlemci yükte ortalama 90W-100W tam yükte 120W TDP tüketebiliyor. 5W/m-k bu TDP değerleri için uygun bir termal iletim değeri değil. Minimum MX4 alman daha yararlı olurdu, 8.5W/m-k termal iletim değeri var hem de 4 gram. 30 TL için 3 gram fazla macun, daha geç kuruyan macundan ve daha fazla termal iletiminden vazgeçmişsiniz.Şimdi çok mu ısınacak yani çoktan aldık gelmek üzere sorun yapar mı bana
MX4 hem fiyat hem kalite olarak daha iyi + olarak 4gram12400f için aldık ama Oda benim gibi ilerde 13600k ya dönebilir ondada kullanilir mi??
![]()
Dark Freezer Ultimate 1 Gram Termal Macun (DKCCT510P) | Teknobiyotik
Sisteminizin Performansı Elinizde ! Almış olduğunuz bilgisayarın performansından memnun değil misiniz ? Yüksek miktarda paralar ödeyerek aldığınız bilgisayarınız ,sadece sıcaklık yüzünden vermesi gerektiği performansın çok mu altında kalıyor ? Bunun sebebi sadece soğutucunuz değil ...www.teknobiyotik.com
2 farklı üründe aldım yanında diğerlerini alıp bunu iade mi yapam nasıl yapcam hiç yapmadım daha önceYani şöyle diyeyim çok büyük bir etkisi olmayacak. Turbo Boost açıkken işlemci yükte ortalama 90W-100W tam yükte 120W TDP tüketebiliyor. 5W/m-k bu TDP değerleri için uygun bir termal iletim değeri değil. Minimum MX4 alman daha yararlı olurdu, 8W/m-k termal iletim değeri var hem de 4 gram. 30 TL için 3 gram fazla macun, daha geç kuruyan ve daha fazla termal iletiminden vazgeçmişsiniz.
2 farklı üründe aldım yanında diğerlerini alıp bunu iade mi yapam nasıl yapcam hiç yapmadım daha önceMX4 hem fiyat hem kalite olarak daha iyi + olarak 4gram
Kargo gelince sadece termal macunu iade edinArkadaşlar kargo gelince
2 farklı üründe aldım yanında diğerlerini alıp bunu iade mi yapam nasıl yapcam hiç yapmadım daha önce
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 farklı üründe aldım yanında diğerlerini alıp bunu iade mi yapam nasıl yapcam hiç yapmadım daha önce
Teknobiyotik'in iade koşulu şu şekilde;Arkadaşlar kargo gelince