Neler Yeni

Arkadaşın 12400f için bu termal macunu aldım? İş yapar değil mi

supdelux

80+
Şimdi çok mu ısınacak yani çoktan aldık gelmek üzere sorun yapar mı bana
Yani şöyle diyeyim çok büyük bir etkisi olmayacak. Turbo Boost açıkken işlemci yükte ortalama 90W-100W tam yükte 120W TDP tüketebiliyor. 5W/m-k bu TDP değerleri için uygun bir termal iletim değeri değil. Minimum MX4 alman daha yararlı olurdu, 8.5W/m-k termal iletim değeri var hem de 4 gram. 30 TL için 3 gram fazla macun, daha geç kuruyan macundan ve daha fazla termal iletiminden vazgeçmişsiniz.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
12400f için aldık ama Oda benim gibi ilerde 13600k ya dönebilir ondada kullanilir mi??
MX4 hem fiyat hem kalite olarak daha iyi + olarak 4gram

xpgggci

80+
Arkadaşlar kargo gelince
Yani şöyle diyeyim çok büyük bir etkisi olmayacak. Turbo Boost açıkken işlemci yükte ortalama 90W-100W tam yükte 120W TDP tüketebiliyor. 5W/m-k bu TDP değerleri için uygun bir termal iletim değeri değil. Minimum MX4 alman daha yararlı olurdu, 8W/m-k termal iletim değeri var hem de 4 gram. 30 TL için 3 gram fazla macun, daha geç kuruyan ve daha fazla termal iletiminden vazgeçmişsiniz.
2 farklı üründe aldım yanında diğerlerini alıp bunu iade mi yapam nasıl yapcam hiç yapmadım daha önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

MX4 hem fiyat hem kalite olarak daha iyi + olarak 4gram
2 farklı üründe aldım yanında diğerlerini alıp bunu iade mi yapam nasıl yapcam hiç yapmadım daha önce

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar kargo gelince

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargo gelince sadece termal macunu iade edin

supdelux

80+
Arkadaşlar kargo gelince

Teknobiyotik'in iade koşulu şu şekilde;

Aldığınız ürünü teslimat tarihinden itibaren ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmak şartı ile 14 gün içerisinde teknobiyotik.com'un düzenlemiş olduğu faturanız ve iade sebebinizi içeren bir not eki ile iade edebilirsiniz.

Yani yapman gerekenler iade sebebini içeren bir not ve fatura ile paketini açmadan geri göndermek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,104
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom