Neler Yeni

Yardım ARKADAŞIN GMAIL telefonumu sıfırlanmış yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman alioğlu
Arkadaşlar gitmiş her şey telefon şarjdaydı gelince sıfırlanmış her şey gitmiş nasıl geri getirecem bu nasıl mümkün olabilir ARKADAŞIN gmail açtım telefondan sadece 1 kaç gün sonra ona uyarı gitmiş sıfırlanmış demiş telefonumda açık bile değildi nasıl geri getirecem herşeyi kendi email açıktı telefonda

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hüseyin kaya
Arkadaşlar gitmiş her şey telefon şarjdaydı gelince sıfırlanmış her şey gitmiş nasıl geri getirecem bu nasıl mümkün olabilir ARKADAŞIN gmail açtım telefondan sadece 1 kaç gün sonra ona uyarı gitmiş sıfırlanmış demiş telefonumda açık bile değildi nasıl geri getirecem herşeyi kendi email açıktı telefonda

çözümü

Wincher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
YUNUS EMRE
bizim bi arkadaşda vardı sorun hüseyin diye yedek yükledik

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hüseyin kaya
ya kardeşim gmail telefonunu nasıl sıfırlayabilir gözünü seveyim ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman alioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya kardeşim gmail telefonunu nasıl sıfırlayabilir gözünü seveyim ya
Kardeşim onun telefonuna başka telefonda açık sıfırla diye uyarı gitmiş oda sıfırlamış geldim telefonda her şey gitmiş e posta istiyor benden fabrika ayarlarına dönmüş

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
F
ggwp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri