Arkadaşlar 6750 XT=ile 1080 p ayarlarda 40 FPS alıyorum lütfen yardım

1080p yap oyunu sonra vsycn kapat düzelmesi lazım birde denetim masasından güç seceneklerine girin yüksek performansda olsun bilgisayar güç ayarı

1684866514609.png

Evet sonradan fark ettim arattım ama 1080p oynayan bulamadım maalesef.
Yok sorun değil bu attığınız video bile kafamdaki soru işaretlerini yok etti yardımcı olduğunuz için teşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorununuz çözülürse yarın paylaşır mısınız

1080p yap oyunu sonra vsycn kapat düzelmesi lazım birde denetim masasından güç seceneklerine girin yüksek performansda olsun bilgisayar güç ayarı

Alıntıyı görüntüle

Evet sonradan fark ettim arattım ama 1080p oynayan bulamadım maalesef.
AMD FSR 2.0 Sharpening ayarı bende full bu arada o ne işe yarıyor bana katkısı varmı

Aynı sistemi kullanıyorum, 1080p'de darboğaza düşürür seni fakat 40fps'e kadar düşmen normal değil oyun içi ayarlardan ; VSYNC , DİKEY EŞİTLEME , FRAMELİMİT . Gibi fps kısıtlayacak ayarları off durumuna getir , aynı şekilde sorun yaşamaya devam edersen amd arayüzünde bir göz geçirmeni tavsiye ederim.

Grafik ayarlarını en sona çekip MSAA açtıysan 40 FPS normaldir. Ayarları kontrol etmen gerekiyor.

Aynı sistemi kullanıyorum, 1080p'de darboğaza düşürür seni fakat 40fps'e kadar düşmen normal değil oyun içi ayarlardan ; VSYNC , DİKEY EŞİTLEME , FRAMELİMİT . Gibi fps kısıtlayacak ayarları off durumuna getir , aynı şekilde sorun yaşamaya devam edersen amd arayüzünde bir göz geçirmeni tavsiye ederim.

Grafik ayarlarını en sona çekip MSAA açtıysan 40 FPS normaldir. Ayarları kontrol etmen gerekiyor.
Yarın sizin dediginiz vsync yi kapatıp foto aticam size şu an elektirik yok gelsin atarım dediklerinizi yaptıktan sonra yarın buralarda mısınız müsait misiniz yani

5600 güçlü bi işlemci soğutucu takman gerek dostum hemen aldım ee aldım hemen kurim da rdr 2 hemen ultra oynim ehe böyle bişey yok gidiceksin paşa paşa sıvı soğutma alıcaksın sonra keyfine bakıcaksın
valla 1 yıldır kullanıyorum 60 derece üstüne çıkmadı stok fan

Bende anlamadım o arkadaşın ne dedigini herhalde bilmiyor bu işi

Ya merhabalar sormayı unutum size siz bilirsiniz bu 5600 işlemcinin ayarları sizde mevcuttur eğer ki stock fan kulaniyor iseniz ayarları atar mısınız işlemciyi de azıcık hız aşırtma yapıyım

Bende anlamadım o arkadaşın ne dedigini herhalde bilmiyor bu işi

Ya merhabalar sormayı unutum size siz bilirsiniz bu 5600 işlemcinin ayarları sizde mevcuttur eğer ki stock fan kulaniyor iseniz ayarları atar mısınız işlemciyi de azıcık hız aşırtma yapıyım
ayalarımı nerden atmam gerekiyor bilmiyorum sadece pc yi ilk kurduğumda uğraşıp ayarlamıştım birçok şeyi neyi nereden atacağımı söylerseniz yardımcı olabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,351
Üyeler
184,148
Son üye
ege6789
Geri