Neler Yeni

Rdr 2 de çözünürlük ölçeğini açtığım zaman 11 FPS alıyorum yardım

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
şuan o oyun yok bende herşeyi fule almıştım hatta optimasyonu falan çok iyi diyordum 4-5 gb vram kullanıyordu
Herhalde sorun Tv de gibi.Ama ordaki FPS sayacı 60 FPS üstünü göstermesi gerekirdi televizyonum desteklemese bile

Xeracula

80+ Bronze
Hocam beklermisiniz bi.
RDR2 indirip birde kendim test edicem uzun uzun.
Not: Steamden orijinal Ultimate yani tam paketini var bende, onu indirip denicem. Crack kullanıyorsanız farklılık olabilir.
Oyunu orijinal oynamak crackten daha kötü çünkü koruması var

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Hocam beklermisiniz bi.
Not: Steamden orijinal Ultimate yani tam paketini var bende, onu indirip denicem. Crack kullanıyorsanız farklılık olabilir.
Ben 4 veya 5 saate indirmiştim sizin internetiniz çok hızlı muhtemelen fiber mi kullanıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam beklermisiniz bi.
Ayrıca teşekür ederim indirdiğiniz zaman mesaj atar iseniz sevinirim siz de aynı değerleri girip bı girersiniz oyuna sorunu bulmuş oluruz muhtemelen

Kanka çözünürlük ölçeği 1080p görüntüyü geliştirerek daha yüksek çözünürlüğe yükseltmek demektir, sen onu 2.5x yapmışsın ama öyle bir dünya yok maalesef eğer o ayar 1x olursa doğal 1080p görürsün benim tavsiyem 1.25 de kullan. 9000tl lik gpu da böyle extrem şeyler kullanmayın
Şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim onu düşürür isem düzelir mi birde tam olarak yazarmisiniz değerleri ben tam bilmiyorum da 1.25 yazmıyor orda. O yüzden sordum ☹️

Ceasar123

80+ Silver
Ben 4 veya 5 saate indirmiştim sizin internetiniz çok hızlı muhtemelen fiber mi kullanıyorsunuz

Ayrıca teşekür ederim indirdiğiniz zaman mesaj atar iseniz sevinirim siz de aynı değerleri girip bı girersiniz oyuna sorunu bulmuş oluruz muhtemelen

Şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim onu düşürür isem düzelir mi birde tam olarak yazarmisiniz değerleri ben tam bilmiyorum da 1.25 yazmıyor orda. O yüzden sordum ☹️
Hocam bbeklermisiniz derken lafın gelişi aslında.
İndirme kısmında 7.5 saat civarı yazıyor. Hızlı bir internetim yok.
En kötü yarın uzun uzun test edip notlarla yazarım.

Xeracula

80+ Bronze

sağ kısımda x1.25 olcak şekilde ilerlet

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Hocam bbeklermisiniz derken lafın gelişi aslında.
İndirme kısmında 7.5 saat civarı yazıyor. Hızlı bir internetim yok.
En kötü yarın uzun uzun test edip notlarla yazarım.
Rica etsem benim değerlerin aynısını girer misiniz sizde nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorim yarına burdan yazar iseniz sevinirim 🙂

sağ kısımda x1.25 olcak şekilde ilerlet
Peki dediğinizi deneyeceğim şu fenerbahce maçı bı kazansın şu an maç izliyorum 2 gol yedik üzgünüm

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Ölçekleme ayarını düşükte, ortada, hangi ayar daha etkili vs.
Öyle bir test yapıcam not ala ala.
Peki yardımınız için teşekkür edrim yarın sizin notlarınızı bekliyor olacağım

Ayrıca bende Türkçe yama var isterseniz link veriyim bana çok yardımcı oldunuz font sorunsuz hem de

Ceasar123

80+ Silver

Ayrıca bende Türkçe yama var isterseniz link veriyim bana çok yardımcı oldunuz font sorunsuz hem de
Makine çeviri bir discord sunucusundan orijinal kendi hesaplarından yamayı indirmenizi tavsiye ederim.
Eskiden bende RDR2 oynardım biliyorum o yüzden.
Ve RDR2 için türkçe yama birtek onlar yapıyor. Başka yok zaten her videoda o yamayı veriyorlar bi eski bi yeni sürüm rastgele.
Kendi sayfalarından orijinal bir şekilde indiririm ama yinede sağolun.

Ceasar123

80+ Silver
@Hard Kapitalizim Hocam pcimde RDR2 hatatalı çalışıyor. Save almıyor vs. test edemedim o yüzden.
Ama size kesinlikle bir tavsiyem var.
Şu videoyu baştan sona hiç geçmeden dikkatlice izlenemeniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,625
Üyeler
164,883
Son üye
metepek
Top Bottom