Rdr 2 de çözünürlük ölçeğini açtığım zaman 11 FPS alıyorum yardım

Çözünürlük ölçeğini o ayarda kullanırsan rtx 4090'da bile anca 40-50 fps alırsın
Çözünürlük ölçeğini sona almışsın bide oyunu hep 4k ve üzeri render almaya zorluyorsun.
1.25 ,1.5 iyidir çok istiyorsan ayarlardan kısıp 1.75 te kullanabilirsin.

Çözünürlük ölçeğini o ayarda kullanırsan rtx 4090'da bile anca 40-50 fps alırsın
Çözünürlük ölçeğini sona almışsın bide oyunu hep 4k ve üzeri render almaya zorluyorsun.
Video yolayacagım birazdan lütfen sabır ayrıca o çözünürlük ölçeğini tam olarak nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca benim VRAM dolmuyor ki 10 GB oluyor çözünürlük ölçeğini yukseltigim Zaman da

Normal tabi fullersen anca o kadar alırsın. 1.25 , 1.5 ideal.

1080p olduğu için olabilir mi drop oluyor mu yoksa sabit 11fps mi ?

Pardon o benim gönderdiğimmiş :d
İki kere attınız sandım.

video burda izleyebilirsiniz

Son düzenleme:
Video yolayacagım birazdan lütfen sabır ayrıca o çözünürlük ölçeğini tam olarak nedir

Ayrıca benim VRAM dolmuyor ki 10 GB oluyor çözünürlük ölçeğini yukseltigim Zaman da

video burda izleyebilirsiniz
Konuyu takipteyim up up up +

ben 3060 ti ile rahat rahat 60 fps alıyordum yanlış hatırlamıyorsam herşeyi fulledigim halde 2k da

ben 3060 ti ile rahat rahat 60 fps alıyordum yanlış hatırlamıyorsam herşeyi fulledigim halde 2k da
Yukarda video var isterseniz izleyin çektim yoladım size

Ama ben çözünürlük olcegi denilen şeyi fuleyine 11 veya 13 FPS alıyorum

Bide msaa denilen şeyi 4 x yaptım FPS çakıldı sizinin ekran kartınızın çözünürlüğü kaç acaba birde Erkan kartınızın desteklediği çözünürlükte mi oynurodunjz

Kanka çözünürlük ölçeği 1080p görüntüyü geliştirerek daha yüksek çözünürlüğe yükseltmek demektir, sen onu 2.5x yapmışsın ama öyle bir dünya yok maalesef eğer o ayar 1x olursa doğal 1080p görürsün benim tavsiyem 1.25 de kullan. 9000tl lik gpu da böyle extrem şeyler kullanmayın

Bide msaa denilen şeyi 4 x yaptım FPS çakıldı sizinin ekran kartınızın çözünürlüğü kaç acaba birde Erkan kartınızın desteklediği çözünürlükte mi oynurodunjz
Gtav de de aynı şekil RX 6600le 8x msaa 75/80fps o advence grafik fullenince 8/10fps

Kanka çözünürlük ölçeği 1080p görüntüyü geliştirerek daha yüksek çözünürlüğe yükseltmek demektir, sen onu 2.5x yapmışsın ama öyle bir dünya yok maalesef eğer o ayar 1x olursa doğal 1080p görürsün benim tavsiyem 1.25 de kullan. 9000tl lik gpu da böyle extrem şeyler kullanmayın
☹️🫤 Üzüldüm doğrusu demek ki VRAM ile alakası yok sizin dediğiniz gibi

Hocam beklermisiniz bi.
RDR2 indirip birde kendim test edicem uzun uzun.
Not: Steamden orijinal Ultimate yani tam paketini var bende, onu indirip denicem. Crack kullanıyorsanız farklılık olabilir.

Hocam beklermisiniz bi.
RDR2 indirip birde kendim test edicem uzun uzun.
Not: Steamden orijinal Ultimate yani tam paketini var bende, onu indirip denicem. Crack kullanıyorsanız farklılık olabilir.
Yok hayır orijinal ben de Steam den satın aldım

şuan o oyun yok bende herşeyi fule almıştım hatta optimasyonu falan çok iyi diyordum 4-5 gb vram kullanıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,725
Üyeler
184,208
Son üye
meraydın2512
Geri