Neler Yeni

Rdr 2 de çözünürlük ölçeğini açtığım zaman 11 FPS alıyorum yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Aslan
Çözünürlük ölçeğini o ayarda kullanırsan rtx 4090'da bile anca 40-50 fps alırsın
Çözünürlük ölçeğini sona almışsın bide oyunu hep 4k ve üzeri render almaya zorluyorsun.
1.25 ,1.5 iyidir çok istiyorsan ayarlardan kısıp 1.75 te kullanabilirsin.

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Çözünürlük ölçeğini o ayarda kullanırsan rtx 4090'da bile anca 40-50 fps alırsın
Çözünürlük ölçeğini sona almışsın bide oyunu hep 4k ve üzeri render almaya zorluyorsun.
Video yolayacagım birazdan lütfen sabır ayrıca o çözünürlük ölçeğini tam olarak nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca benim VRAM dolmuyor ki 10 GB oluyor çözünürlük ölçeğini yukseltigim Zaman da

Normal tabi fullersen anca o kadar alırsın. 1.25 , 1.5 ideal.

1080p olduğu için olabilir mi drop oluyor mu yoksa sabit 11fps mi ?

Pardon o benim gönderdiğimmiş :d
İki kere attınız sandım.

video burda izleyebilirsiniz

Son düzenleme:

TİTAN.

80+ Platinum
Video yolayacagım birazdan lütfen sabır ayrıca o çözünürlük ölçeğini tam olarak nedir

Ayrıca benim VRAM dolmuyor ki 10 GB oluyor çözünürlük ölçeğini yukseltigim Zaman da

video burda izleyebilirsiniz
Konuyu takipteyim up up up +

The Batman

80+ Silver
ben 3060 ti ile rahat rahat 60 fps alıyordum yanlış hatırlamıyorsam herşeyi fulledigim halde 2k da

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
ben 3060 ti ile rahat rahat 60 fps alıyordum yanlış hatırlamıyorsam herşeyi fulledigim halde 2k da
Yukarda video var isterseniz izleyin çektim yoladım size

Ama ben çözünürlük olcegi denilen şeyi fuleyine 11 veya 13 FPS alıyorum

Bide msaa denilen şeyi 4 x yaptım FPS çakıldı sizinin ekran kartınızın çözünürlüğü kaç acaba birde Erkan kartınızın desteklediği çözünürlükte mi oynurodunjz

Xeracula

80+ Bronze
Kanka çözünürlük ölçeği 1080p görüntüyü geliştirerek daha yüksek çözünürlüğe yükseltmek demektir, sen onu 2.5x yapmışsın ama öyle bir dünya yok maalesef eğer o ayar 1x olursa doğal 1080p görürsün benim tavsiyem 1.25 de kullan. 9000tl lik gpu da böyle extrem şeyler kullanmayın

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,286
İsim
uwu

Bide msaa denilen şeyi 4 x yaptım FPS çakıldı sizinin ekran kartınızın çözünürlüğü kaç acaba birde Erkan kartınızın desteklediği çözünürlükte mi oynurodunjz
Gtav de de aynı şekil RX 6600le 8x msaa 75/80fps o advence grafik fullenince 8/10fps

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Kanka çözünürlük ölçeği 1080p görüntüyü geliştirerek daha yüksek çözünürlüğe yükseltmek demektir, sen onu 2.5x yapmışsın ama öyle bir dünya yok maalesef eğer o ayar 1x olursa doğal 1080p görürsün benim tavsiyem 1.25 de kullan. 9000tl lik gpu da böyle extrem şeyler kullanmayın
☹️🫤 Üzüldüm doğrusu demek ki VRAM ile alakası yok sizin dediğiniz gibi

Ceasar123

80+ Silver
Hocam beklermisiniz bi.
RDR2 indirip birde kendim test edicem uzun uzun.
Not: Steamden orijinal Ultimate yani tam paketini var bende, onu indirip denicem. Crack kullanıyorsanız farklılık olabilir.

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Hocam beklermisiniz bi.
RDR2 indirip birde kendim test edicem uzun uzun.
Not: Steamden orijinal Ultimate yani tam paketini var bende, onu indirip denicem. Crack kullanıyorsanız farklılık olabilir.
Yok hayır orijinal ben de Steam den satın aldım

The Batman

80+ Silver

şuan o oyun yok bende herşeyi fule almıştım hatta optimasyonu falan çok iyi diyordum 4-5 gb vram kullanıyordu

Top Bottom