Neler Yeni

Arkadaşlar 7 laptop beğendim bir türlü karar veremiyorum WATT meselesi yüzünden

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
4060'lı ASUS TUF'u öneririm.
Kanka, o site hiç güvenilir durmuyor, bence garanti yoldan git. Asus tuf 4050 li modelini alabilirsin. Ama sana kişisel tavsiyem yeni nesil işlemcileri bekle. r7 7745/7740 işelmcili modeller çok daha güçlü bir işlemciye sahip olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka, o site hiç güvenilir durmuyor, bence garanti yoldan git. Asus tuf 4050 li modelini alabilirsin. Ama sana kişisel tavsiyem yeni nesil işlemcileri bekle. r7 7745/7740 işelmcili modeller çok daha güçlü bir işlemciye sahip olacak.
Ne zaman çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:

4060'lı ASUS TUF'u öneririm.
Ben bunu düşündüm ama 25 klik 4050yle aynı performansı veriyor diyorlar aradaki farka değer mi

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Ne zaman çıkar

Ben bunu düşündüm ama 25 klik 4050yle aynı performansı veriyor diyorlar aradaki farka değer mi
Olm aynı marka aynı model bilgisayar farklı ekran kartı olunca neden aynı performansı versin, daha yüksek performans verir. Ama site güvensiz gibime geldi.
Bir aya çıkar kanka (türkiyede hiç bir şey belli olmaz, haftaya şerih*t bile gelebilir o yüzden kesin konuşmayacağım)

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
mehmet ali oğuz
Masaüstü al :). Şaka bir yana nedir bu 4060 alıyorsun 4060 gücünü kullanamıyorsun yıl 2023 olaya bak gerileme gibi bir şey :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olm aynı marka aynı model bilgisayar farklı ekran kartı olunca neden aynı performansı versin, daha yüksek performans verir. Ama site güvensiz gibime geldi.
Bir aya çıkar kanka (türkiyede hiç bir şey belli olmaz, haftaya şerih*t bile gelebilir o yüzden kesin konuşmayacağım)
Valla bilmiyorum ilk defa laptop alacağım her söyleneni mantıklı algılıyorum.

Masaüstü al :). Şaka bir yana nedir bu 4060 alıyorsun 4060 gücünü kullanamıyorsun yıl 2023 olaya bak gerileme gibi bir şey :)
Knk öğrenciyim laptop lazım

Gpnteknoloji Hepsiburada üzerinden de satış yapıyor sıkıntı yok

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Valla bilmiyorum ilk defa laptop alacağım her söyleneni mantıklı algılıyorum.

Knk öğrenciyim laptop lazım
Kanka öğrenci isen biliyorum bütçeni baya aşıyor ama asus rog strix al bence, dış kalite olarak daha iyi ve çok daha uzun ömürlü. İçerisindeki sıvı metal sayesinde termal macun değiştirmene gerek kalmıyor ve çok daha iyi bir soğutma sağlıyor. Yanında garanti de geliyor.

O zaman hepsiburada yı aracı olarak kullan.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
gpnteknoloji gayet güvenilir daha önce forumda alışveriş yapan çok fazla kişi oldu

direkt gpnteknolojiden alabilirsiniz güvenilir site

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN

alp126

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
alp eren
asus tuf 4060 ı tercih ederim, para sıkıntıysa 4050 modeli de iyi.
Watt meselesi çözüldü gibi, 70w ve 140w arası 1-2 fps oynuyor ya da oynamıyor.
nvidia kartlar düşük watt ile max değere çıkabiliyor. Alttaki video da güzel anlatılmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,051
Son üye
EmreBLR
Top Bottom