Xiaomi redmi note 10 pro kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederimBugün A52 alacağım son kez soruyorum alayim mi?
Hayır arkadaşımda var yeşil ekran veriyo. Donuyo.Xiaomi redmi note 10 pro kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
Onun cihazında sorun vardır bende öyle bir şey olmadı çok memnunumHayır arkadaşımda var yeşil ekran veriyo. Donuyo.
Xiaomi kötü bir marka kullanan çoğu tanıdığım sorun yaşıyor samsungda biraz sorunlu ama xiaomiden iyidirHayır arkadaşımda var yeşil ekran veriyo. Donuyo.
Kardeşinde de var yine benzer şeyler oluyor.Onun cihazında sorun vardır bende öyle bir şey olmadı çok memnunum
Kolay karar veremiyom. Sana özellike söyle diyen yok hocam. Söyliceksen söyle söylemiyeceksen rahatsız etme.son kararı sen vermen lazım onuda biz mi söyleyelim?
Bu aradaHayır arkadaşımda var yeşil ekran veriyo. Donuyo.
Ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım ama a52 tavsiye etmem esneme sorunu var telefon bildiğin yamuluyor haberiniz olsun yinede tercih sizinKardeşinde de var yine benzer şeyler oluyor.
Kafam karıştı gittikçe. Herkes onu öneriyor hocam ben öyle biliyom.Bu arada
Ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım ama a52 tavsiye etmem esneme sorunu var telefon bildiğin yamuluyor haberiniz olsun yinede tercih sizin
forumu kirletiyorsun kaç kez a52 konusu açmışsın yenisini açmak yerine konuyu yükselt.Kardeşinde de var yine benzer şeyler oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kolay karar veremiyom. Sana özellike söyle diyen yok hocam. Söyliceksen söyle söylemiyeceksen rahatsız etme.
Bende iki telefon arasında kalmıştım sonra esneme sorununu duyunca direk note 10 pro aldım tercih seninKafam karıştı gittikçe. Herkes onu öneriyor hocam ben öyle biliyom.
Pişman olmaktan korkuyorum sadece. İade etmek kadar işkence bişey yok hocam. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.forumu kirletiyorsun kaç kez a52 konusu açmışsın yenisini açmak yerine konuyu yükselt.