Konuya biraz daha dikkatli bak windowsun programı ama virüsler taklit edebiliyorAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar konuya bakarken bende de varmı diye baktım bende de var ancak sıcaklık değeri normal ne yapmalıyım?
okudum zaten hocam hepsini ama benim sıcaklık değerlerimde ve kullanımlarımda bir sorun yok ancak bu windowsun kendi programıysa herkeste olması gerekmiyor mu?Konuya biraz daha dikkatli bak windowsun programı ama virüsler taklit edebiliyor
ben de de varokudum zaten hocam hepsini ama benim sıcaklık değerlerimde ve kullanımlarımda bir sorun yok ancak bu windowsun kendi programıysa herkeste olması gerekmiyor mu?
bende de varben de de var Alıntıyı görüntüle
dosya konumuna bak windowsun klasörüne atıyorsa virus degilbende de var
aynen oraya atıyordosya konumuna bak windowsun klasörüne atıyorsa virus degil
win11 kullanıyorum ben de var ama dosya konumu windowstaWin 10 larda var sadece ve emoji için kullanıldığı söyleniyor.win11 kulanıyorum bende yok
hocam nasıl bakıcam kaynak izleyicisinde sağ tık yapınca gözükmüyordosya konumuna bak windowsun klasörüne atıyorsa virus degil
hocam nasıl bakıcam kaynak izleyicisinde sağ tık yapınca gözükmüyorwin11 kullanıyorum ben de var ama dosya konumu windowsta
Olabilir virüs versiyonu zaten çok fazla cpu ve gpu tüketiyor ordan anlaşılırwin11 kullanıyorum ben de var ama dosya konumu windowsta