Neler Yeni

Arkadaşlar bana f/p kule tipi soğutucu önerir misiniz?

bide söyle sorun var benim psu 500w bu 220w yeter mi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

artic mx-5 de dostum itopya desteğe yazmadım mı gönder pcyi değiştirsinler veya düzeltsinler neden maliyete giriyorsun Extra
hocam 20 gün diyorlar o kadar beklemek sacma eski pc cok kotu onla zor idare ederim

20 gün nedir arkadaş, bu siteler gerçekten rahatsız edici ya forumda geçirdiğim süre boyunca daha çok tiksiniyorum , gamegaraj en iyisidr 👍

20 gün nedir arkadaş, bu siteler gerçekten rahatsız edici ya forumda geçirdiğim süre boyunca daha çok tiksiniyorum , gamegaraj en iyisidr 👍
yaptık bir hata uyguna gelmisti aslında pc ama iste icindeki sogutu falan dandik su an sistem 26k ben 21 e aldım

bilmiyor olabilirsin , uğraşmalık bir şey değil forum bunun için var zaten 🙏 , son sorduğun soru hakkında bilgim yok maalesef

220w sogutucu benm pc 500 yeter mi
220w dediği o güçteki işlemciyi soğutabilecek güçte olması da sanmıyorum o kadar değildir.
Soğutucuda 1 fan var sadece. 3-5w tüketim olur o kadar. Takılma sen.

bilmiyor olabilirsin , uğraşmalık bir şey değil forum bunun için var zaten 🙏 , son sorduğun soru hakkında bilgim yok maalesef

220w dediği o güçteki işlemciyi soğutabilecek güçte olması da sanmıyorum o kadar değildir.
Soğutucuda 1 fan var sadece. 3-5w tüketim olur o kadar. Takılma sen.
1738770027390.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alıyorum hocam sorun olursa iade vardır umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,900
Üyeler
173,432
Son üye
murat19