Arkadaşlar bana ilişkide acil yardım edin

Hokkabaz

80+
Reaksiyon skoru
6
Hepinize merhaba ilk olarak.
Benim ilişkim neredeyse dokuzuncu ayına gidiyor ama bir sıkıntı var sevgilimin annesi bana karşı bir kötü şimdi size yaşanan olayları anlatayı. Şimdi hiç bir şey olmadan sevgilimin annesi beni kötülüyormuş sevgilimde kendine yedirememiş ve annesine bağırmış anneside o sıra bıçaklan bir şey yaparken o bağırınca elini kesmiş sonra babası içeri gelmiş sesleri duyup neyse anneside babasına bak bana ne yaptı kızın demiş. Sonra babası kızına kızıp evden kovmuş git evden demiş bir bab kızına nasıl böyle der. Sevgilim odasına gidip ağlamaya başlamış. Annesi babasını doldurmaya birşeyler demiş benim yapmadığım hiç demediğim kelimeler demeye başlamış. Ben kız arkadaşımın beynini yıkıyormuşum ben onu kötü etkiliyormuşum öyle şeyler. O da buradan çıkıyor kız arkadaşım üniversiteye gidecek istediği bir okul vardı oraya gitmek istiyorum demiş anneside Erzurum’a gideceksin demiş oda üsteleyince senin kafanı erkek arkadaşın yıkıyor demiş. Evde bir olay olsa aile içinde benden biliniyor. Ama kız beni çok seviyor bende onu çok seviyorum. Kız çok merhametli biri. Her neyse sonra babası benim numaramı bulup aramaya başladı kız arkadaşım sakın açma sana hakaret eder sende üzülme dedi bende açmadım. Babanın numarasını istedi benden bana yazarak vermedim bakmadım bile mesajlarına hakaretler yazıyordu çünkü. Bir yerlerden babamın numarasını bulmuş gece saat oniki de babamı arıyor babam yatıyordu bakmadı. Sonrada bunlar hep korkak diyormuş babası açamıyorlar telefonun diyormuş. Onu bana söyleyince bende delirdim babasını aramaya kalktım aileme laf söylenince dayanamadım açmadı telefonumu ama biliyorum ki babamı arayacak ve ben babama bir laf gelmesini istemiyorum kızıyla bir ilişki yaşamadım bir şey yapmadım o kadar çok sevdim ki o kızı sadece sevgimi verdim annesi delinin teki demediklerimi diyor. Ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum kaldım öyle sonra o numarayı alırken işte aldığı kişi demiş ki sende kızına sahip çık demiş konuş demiş. Ben ne yapmam lazım acil bir akıl verin bana şunu da ekleyeyim sevgilim hep benim arkamda olduğu için böyle oluyor kızın babası ona bağırmış birgün o da çok narin olunca babasına küsmüş sonra annesi babasına ben küs demişim ondan küsmüş babasına öyle diyormuş:)

Son düzenleme:
Annesi elbet sende kötü birsey görmüş ki istemiyor. Kızın annesinin babasının derdi kızıma kimse bulaşmasın değil kızım iyi biriyle yaşasın istiyorlar kızları zarar görmesin diyorlar. Yani biraz empati kurman lazım ayrıca ailesiyle inatlasarak kavga ederek hicbirsey elde edemezsin onlar kızın annesi babası herseyin karışma hakları var. Elbet hatalı düşünceleri olabilir ama temelde istedikleri tek şey kızlarının insanca bir hayat yaşaması. Senin yapman gereken şey onların sende gördüğü kötü özelliğini bulup kendinde bir değişim başlatıp ailenin gönlünü alman bunu yapmacık yapma köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme olarak görme sen kızı ne kadar seviyorsan ailesine de o kadar saygı göstermen lazım. Ama eğer cidden aile kötüyse sen sütten çıkma ak kaşıksan o zaman o aileyi de kızıda unutacaksın çünkü uzun vadede sana zarar

Bu adam sensin, bu hikayenin sonu böyle bitecek

ilişkinizin geçici olacağını bu nedenle koruma güdüsü adı altında kızının hayatıyla oynayan kavgadan kırmadan kolpadan geçmeyen bir aile tablosu. yalnız sizin 9 aylık bir ilişki için büyük fedakarlık kahramanlık almanız sakıncalı değil mi? bugün yarın hikayeniz sonlanır. ayrıca yaşınızdan/işiniz gücünüz olmadığından ailesi tarafından adam yerine konulmadığınız belli. sadece sen değil başka erkek adayı gitsin yine uyuz çıkarırlar huy edinmişler.

özet

• Yaklaşık 9 aydır süren bir ilişkiniz var ve birbirinizi seviyorsunuz.
  • Sevgilinizin annesi sizi sevmiyor ve sürekli kötülüyor, olmayan şeyleri söylüyor.
  • Sevgiliniz bu duruma tepki gösterince annesiyle tartışıyor, hatta annesi elini kesiyor. Babası olaya dahil oluyor.
  • Anne, babayı da dolduruşa getiriyor ve sizi suçluyor (kızlarının beynini yıkadığınızı, kötü etkilediğinizi söylüyor).
  • Sevgiliniz üniversite tercihinde özgür olmak istiyor ama annesi buna da karşı çıkıyor ve sizi suçluyor.
  • Sevgilinizin babası size ulaşmaya çalışıyor, hakaret içeren mesajlar atıyor, hatta babanızı bile arıyor.
  • Sizin ve ailenizin bu olayla hiç ilgisi olmamasına rağmen sürekli sizi hedef alıyorlar.

Annesi elbet sende kötü birsey görmüş ki istemiyor. Kızın annesinin babasının derdi kızıma kimse bulaşmasın değil kızım iyi biriyle yaşasın istiyorlar kızları zarar görmesin diyorlar. Yani biraz empati kurman lazım ayrıca ailesiyle inatlasarak kavga ederek hicbirsey elde edemezsin onlar kızın annesi babası herseyin karışma hakları var. Elbet hatalı düşünceleri olabilir ama temelde istedikleri tek şey kızlarının insanca bir hayat yaşaması. Senin yapman gereken şey onların sende gördüğü kötü özelliğini bulup kendinde bir değişim başlatıp ailenin gönlünü alman bunu yapmacık yapma köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme olarak görme sen kızı ne kadar seviyorsan ailesine de o kadar saygı göstermen lazım. Ama eğer cidden aile kötüyse sen sütten çıkma ak kaşıksan o zaman o aileyi de kızıda unutacaksın çünkü uzun vadede sana zarar
Evet dediğin doğru ama sorun şöyle benlik bir durum değil hatta tartıştım kız arkadaşımdan bunu kim olursa aynılarını yaparlardı annesi hep böyleymiş evet benimde hatalarım olabilir çünkü insanım ama öyle

özet

• Yaklaşık 9 aydır süren bir ilişkiniz var ve birbirinizi seviyorsunuz.
  • Sevgilinizin annesi sizi sevmiyor ve sürekli kötülüyor, olmayan şeyleri söylüyor.
  • Sevgiliniz bu duruma tepki gösterince annesiyle tartışıyor, hatta annesi elini kesiyor. Babası olaya dahil oluyor.
  • Anne, babayı da dolduruşa getiriyor ve sizi suçluyor (kızlarının beynini yıkadığınızı, kötü etkilediğinizi söylüyor).
  • Sevgiliniz üniversite tercihinde özgür olmak istiyor ama annesi buna da karşı çıkıyor ve sizi suçluyor.
  • Sevgilinizin babası size ulaşmaya çalışıyor, hakaret içeren mesajlar atıyor, hatta babanızı bile arıyor.
  • Sizin ve ailenizin bu olayla hiç ilgisi olmamasına rağmen sürekli sizi hedef alıyorlar.
tam böyle teşekkür ederim çok güzel özetlemişsin

anlattıklarının tarafsız olduğunu kabul edersek, kızın ailesiyle muhattap olunmaz ayrıca ilişkiye devam etmen sevgiline zorluk çıkarıyor ve ilişkinin geleceği sağlıklı görünmüyor ayrılmanı tavsiye ederim

Yani ne derseniz deyin kızın babasının sizi dinleyeceğini sanmıyorum uğraşsanız bile size ne yapacağından emin değilim (Film veya dizide değiliz nasıl olsa...). Belki mesaj olarak gerçeği söylersiniz babası da ne kadar inanırsa inanır ama böyle devam etmeniz kıza zarar verir ondan ayrılmanız ona daha çok zarar verir anlayacağınız iki ucu (Anladınız.)... Bence bu konuyu kızla konuşun ailesinin gözüne girmenin bir yolu vardır elbet ilişkinin annesinden duyduğu kadarıyla değil de başka bir şekilde olduğunu ona kanıtlamanın yolu... Belki kız babası ile konuşup sorunu öğrense işte sebebi sorsa babası da annesinin dediklerini dese onu düzeltse falan...
Umarım işiniz yolunuzda gider ve ilişkiniz güzel bir şekilde devam eder.

sadece aılesı sorun cıkarıyor dıye kızı sakın bırakma aılesı zaten sakat yanında bır tek senı goruyordur.

sadece aılesı sorun cıkarıyor dıye kızı sakın bırakma aılesı zaten sakat yanında bır tek senı goruyordur.
ben farklı düşünüyorum aileler karşı çıkarsa zaten mutlu bi ilişkiniz olmaz.
ayrıca tahmini olarak yaşları 18-19. finansal özgürlüklerinin olduğunu sanmıyorum şimdilik yapılacak en iyi şey kendini kabullendirtmek. olmuyorsada yapıcak bişey yok. hem unutma çocuk ne kadar istemesede büyüdüğü ortamın kişiliklerini taşır. taşımayadabilir tabi.

ayrıca tahmini olarak yaşları 18-19. finansal özgürlüklerinin olduğunu sanmıyorum şimdilik yapılacak en iyi şey kendini kabullendirtmek. olmuyorsada yapıcak bişey yok. hem unutma çocuk ne kadar istemesede büyüdüğü ortamın kişiliklerini taşır. taşımayadabilir tabi.
hocam gerı kafalı ana babanın dusuncesı yuzunden askın bıtmesıne ben karsıyım ya. ana babaya kabullendırmek lazım olmuysa Hıc muhattap olmamak en mantıklısı evlenınce sorun cıkar ama onu bıle bıle devam ederler artık ne dıyeyım

Benim yaşım 21 kız arkadaşımın ki 18
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birtek beni görüyor onun için bırakamıyorum bugün gizlice buluştuk geldi sarıldı ağladı bana benden özür diliyor ailesinin yaptıkları için

Benim yaşım 21 kız arkadaşımın ki 18
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birtek beni görüyor onun için bırakamıyorum bugün gizlice buluştuk geldi sarıldı ağladı bana benden özür diliyor ailesinin yaptıkları için
sakın bırakma hocam...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,917
Üyeler
183,029
Son üye
emonedoexd
Geri