Kuzenimle ciddi kavga ettik

Benim bir sevgilim var. Kuzenimde sürekli mesajlara bakmak istiyordu sevgilimle olan. Bende göstermiyordum en son gitmiş bir panelden başkasına sevgilimin bilgilerine baktırmış bana whatsaptan sevgilimin tc sini doğum tarihi gibi bilgilerini attı sonra bende ona kızdım baya küfürleştik şimdi bana babanı arıycam kızı arıycam kızın babasını arıycam falan yazıyor. Bide özür dileyene kadar konuşma benle yazıyor, 10 yıldır beraber büyüyüp herşeyi beraber yaptığım kuzenim. Ne yapacağımı bilmiyorum
senı kızdan kıskanmıs ben olsam kafasına ındırırım

kıskanmış seni ağzının ortasına bir yumruk at birdaha konuşma tamam kız arkadaş dostundan kuzeninden değerli olmaz ama onda kötü niyet var nir daha konuşma onunla bu zamana kadar tanıyamamışsın seni kıskanan adamdan dost olmaz

Git yanına bi tane sağlam yumruk çak eğer bir daha o kıza karışırsan veya muhattap olmaya çalışırsan ağzının ortasına mermiyi basarım de

ver polise o uğraşsın .
özel hayatın gizliliğini ihlal ediyor
birde panelcilik var

Benim bir sevgilim var. Kuzenimde sürekli mesajlara bakmak istiyordu sevgilimle olan. Bende göstermiyordum en son gitmiş bir panelden başkasına sevgilimin bilgilerine baktırmış bana whatsaptan sevgilimin tc sini doğum tarihi gibi bilgilerini attı sonra bende ona kızdım baya küfürleştik şimdi bana babanı arıycam kızı arıycam kızın babasını arıycam falan yazıyor. Bide özür dileyene kadar konuşma benle yazıyor, 10 yıldır beraber büyüyüp herşeyi beraber yaptığım kuzenim. Ne yapacağımı bilmiyorum
Rahatsız mı arkadaş? ne biçim kuzenleriniz var. Bende kuzenlerimle birlikte büyüdüm hiç saygısızlık yapmadık birbirimize, beraber PES FIFA ve birçok CO-OP oyunları oynayarak büyüdük, yani sana böyle yamuk yapan kim olursa olsun çıkar hayatından, senin özel hayatına kimse böyle karışamaz.

Yaşın fazla değilse ve dövemeyeceğin biriyse kuzeninin ailesine söyle onlar bir güzel dövüp elinden telefonu alırsa aklı başına gelir ama olayları güzel anlatman lazım

Kuzeninin yaptığı doğru değil , kuzenle mesajlaşman varsa bilgilere baktığına dair istersen polise şikayet et veya tehdit et .
Bence sevgiline olayı anlatma işte zaten aptalca bir şey yaparsa polise veririm diye tehdit etmiştim falan dersin ileride sıkıntı çıkarsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,902
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri