- Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel biseler onersenizeYani kıracaksanız alın bi tane gamepower falan ama kırmayacaksanız önereyim.
Güzel biseler onersenizeYani kıracaksanız alın bi tane gamepower falan ama kırmayacaksanız önereyim.
Hocam artık aralarında bir fark kalmadı. Sadece fiyat için sormuştum. Kablosuz rahat baya ondan dedim. Bir de delikli mouse sever misiniz?Kablolu daha iyidir her zaman
Yüzde 10dan fazla değilse büyük darboğaz sayilmiyorHocam böyle sistemlerin olması darboğaz olmadığı anlamanına gelmiyor. Size test attım kanıtlı bir şekilde nasıl inanmıyorsunuz anlamadım??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu ekonomide aman diyeyim
Delikli nasıl oluyor ya hiç kullanırken dikkat etmedim cahilim biraz sanırım o nasıl bisemisHocam artık aralarında bir fark kalmadı. Sadece fiyat için sormuştum. Kablosuz rahat baya ondan dedim. Bir de delikli mouse sever misiniz?
Kablosuzlarin tepki süresi pekiHocam artık aralarında bir fark kalmadı. Sadece fiyat için sormuştum. Kablosuz rahat baya ondan dedim. Bir de delikli mouse sever misiniz?
Daha hafif oluyorDelikli nasıl oluyor ya hiç kullanırken dikkat etmedim cahilim biraz sanırım o nasıl bisemis
%10 da büyük hocam ayrıca %10 dan fazla oluyor. Attığım teslere baksanız keşke..Yüzde 10dan fazla değilse büyük darboğaz sayilmiyor
Baktım%10 da büyük hocam ayrıca %10 dan fazla oluyor. Attığım teslere baksanız keşke..
2 k oynasnlar 3070ti de güçlü bir kart için 1080 çok fazlaBaktım
Arkadaş alsın 3060 vision baktım ölçülere sığıyor kasayaBaktım
2 k oynasnlar 3070ti de güçlü bir kart için 1080 çok fazla
Sonra yanına steel series rival5 ve steel series arctis nova1 çeker mis gibi oynarBaktım
Arkadaş alsın 3060 vision baktım ölçülere sığıyor kasaya
Hadi ben kacicamBaktım
Arkadaş alsın 3060 vision baktım ölçülere sığıyor kasaya
Sonra yanına steel series rival5 ve steel series arctis nova1 çeker mis gibi oynar
Hocam emin olun fark etmezsiniz ama siz bilirsiniz tabi. Steelseries böyle çözüm bulmuş.Kablosuzlarin tepki süresi peki
Daha hafif oluyor
Steel series kaliteli ama asus gladius 3 wireliss kadar olur muHocam emin olun fark etmezsiniz ama siz bilirsiniz tabi. Steelseries böyle çözüm bulmuş.
Oldu bileSteel series kaliteli ama asus gladius 3 wireliss kadar olur mu
Ya benim kasaya 6900 bile sığıyor diye biliyorum yanlışım mi var?Steel series kaliteli ama asus gladius 3 wireliss kadar olur mu
Olabilir bilmiyorum ama siz şuan 3060 vision alin hemen hem 3 fanli hem kaliteli güzelYa benim kasaya 6900 bile sığıyor diye biliyorum yanlışım mi var?