Neler Yeni

Arkadaşlar Bu Bilgi Gerçekten Doğru Mu ?

Evandros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Samet
Arkadaşlar Tiktok uygulamasında bir arkadaşımız şöyle bir bilgi veriyor. Bu bilgi zararlımıdır yoksa gerçekten yararlı bir durum mu? Videoyu izledikten sonra kesinlikle bilgi bekliyorum..

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
uyku moduna geçen bilgisayarlardan bahsediyor sanırım ama kapat seçeneği o şekilde çalışmıyor

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar Tiktok uygulamasında bir arkadaşımız şöyle bir bilgi veriyor. Bu bilgi zararlımıdır yoksa gerçekten yararlı bir durum mu? Videoyu izledikten sonra kesinlikle bilgi bekliyorum..

Yüksek ihtimalle doğru çünki gerçektende açık kalma süresi baya fazla gösteriyor bendede ama parçarlara bir zararı olacağını sanmıyorum asgari düzeyde çalışıyordur.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

Doğru. Sadece çok garip bir üslupla söylemiş.

Shift olayı da doğru ama onu yapmak için pek bir neden yok. Sadece aslında hata varsa hızlı başlamadan test etmek için.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Çözüm dediği şeyin doğruluğundan şüpheliyim ama olayı açıklarsam:

Bilgisayara güç gittiği sürece anakarta da güç gider ve anakarta güç giderken işlemci de çok çok düşük bir güç ile çalışır. Bu durum normaldir. BIOS üzerinden bir ayarı kapatarak engellenebilir ama gerek yoktur.

AMD007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmed Genç

Masaüstü bilgisayarlar için bilmiyorum da, benim laptop için her açtığımda o sayaç 0 dan başlıyor, bilginize.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zararlı bir durum değil. PCnin hızlı başlamasını sağlayan bir durum diye biliyorum. Sayacı sıfırlamak istiyorsanız yeniden başlata tıklayın. Çok da önemli bir durum değil açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,756
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom