- Reaksiyon skoru
- 1,921
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam deneyeyim aynı zamanda komşudan format flaşı istiyorum ikisinide deneyeyim.HDD takın sadece görürse şöyle hata vericek zaten.
Alıntıyı görüntüle
tamam deneyeyim aynı zamanda komşudan format flaşı istiyorum ikisinide deneyeyim.HDD takın sadece görürse şöyle hata vericek zaten.
Alıntıyı görüntüle
Tamamdır alabilirseniz Windows format yerinde HDD yi biçimlendirirsiniz. O zaman görmesi gerektamam deneyeyim aynı zamanda komşudan format flaşı istiyorum ikisinide deneyeyim.
M2 söktüm böyle oluyor dediğimiz gibiTamamdır alabilirseniz Windows format yerinde HDD yi biçimlendirirsiniz. O zaman görmesi gerek
Disk okuma hatası diyor.M2 söktüm böyle oluyor dediğimiz gibi
Standart CMOS Features'a girin. Diyor ama o menüyü bulamadımDisk okuma hatası diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezuem-a-disk-read-error-occurred.14740/
Şöyle çözümü var.
Bence Biosu sıfırlayın tekrar deneyin.
https://uzmanim.net/soru/a-disk-read-error-occurred-press-ctrl-alt-del-to-restart-hatasi/47916 böyle de çözüm var.
Bana tüm bölümlerin fotoğrafını atarmısınız sırayla.Standart CMOS Features'a girin. Diyor ama o menüyü bulamadım
Bundan önce biosu sıfırlamayı denediniz mi?Bana tüm bölümlerin fotoğrafını atarmısınız sırayla.
Buyur hocamBana tüm bölümlerin fotoğrafını atarmısınız sırayla.
Sıfırlıyom simdiBiosu sıfırladınız mı?
SıfırladımBiosu sıfırladınız mı?
Yine böyleBiosu sıfırladınız mı?
Onun disklerle alakası yok.Psu dan gelen bu kablo boşta bu yüzden görmüyor olabilirmi ?
Diski okuyamıyor.Sıfırlıyom simdi
Sıfırladım
Yine böyle
bu disklerde windows yok hocam ama çalışıyor disklerOnun disklerle alakası yok.
Diski okuyamıyor.
Diğer bilgisayarlarda denedim dediğin zaman bu diskteki Windows'u mu açarak denedin?