ALADDİN ÇAKICI
80+ Silver
Biosta görünmüyor muKafayı yemek üzereyim bilgisayar aniden hdd görmemeye başladı. Bilgisayarcıya götürdüm bana diyorki HDD bozulmuş HDD'yi başka pc'de deniyorum takır takır çalışıyor üstüne bide hd tuner ile testler yapıyorum sıkıntısız geçiyor. HDD bozuk dedi ofiste kullandığım pc'nin HDD söktüm taktım onuda görmüyor. Ama sıkıntı şurada biosta HDD modeli önyükleme seçeneklerinde gözüküyor açıyorum pc'yi ne windowsta nede disk yöneticisinde taktığım HDD'ye dair hiçbirşey gözükmüyor. Herşeyi denedim format attım, bios sıfırladım, 4 tane HDD denedim, anakarttaki 3 slotuda denedim, Yeni sata kablosuyla denedim yok aga bilgisayar görmüyor. Sata girişi bozuk desem bios nasıl görüyor taktığım HDD'nin modeli çıkıyor ama disk yöneticisinde hiçbirşey yok. Bilgisayarcıya soruyorum gelmiş bana HDD bozuk diyor. Sence ben HDD'nin bozuk olma ihtimalini düşünmedimmi. Bilen varsa yardım etsin kafayı yemek üzereyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @alpolojix @crazyreign @Emir Aydın Abiler nolur yardım edin delirmek üzereyim