Bu aşağıdaki 2 modelin shapei bilindik markalardan hangi fareye denk geliyor arkadaşlar?
İlk model:
2. model:
İlk model:
2. model:
Yok satın almayacağım hocam. Denedim ikisini de ve alttaki kablosuz olanda hiç rahat etmedi elim. Logitech gpx superlight 2 de eğer alttaki gibiyse hiç almayacağım. Alttakinin şişman yapısı avcumu rahatsız etti. Üsttekinde biraz daha rahat etti ama elime küçük geldi. Relax claw tutuyorum. Ona göre bi mouse lazım. El boyutum 19.5İkisi de palm tutuş için ama biri ergonomik
Alttaki aj179p benzeri.
Üstteki alınabilecek bir mouse değil zaten.
Scyrox v8 bak bi. Gpx superlight 2 claw tutuşu engelliyor bazılarında. Gövde biraz yüksek. Scyrox v6da da gövde yüksek ama v8 relax claw için daha uygun. Bu arada v8 bile 18.5-19 için uygun kesinlikle tavsiye etmem gpx veya v6 almanızı.Yok satın almayacağım hocam. Denedim ikisini de ve alttaki kablosuz olanda hiç rahat etmedi elim. Logitech gpx superlight 2 de eğer alttaki gibiyse hiç almayacağım. Alttakinin şişman yapısı avcumu rahatsız etti. Üsttekinde biraz daha rahat etti ama elime küçük geldi. Relax claw tutuyorum. Ona göre bi mouse lazım. El boyutum 19.5
Scyrox ların şarjı çabuk bitiyormuş sanırım ve boyutu küçük gelecek sanırım bana o yüzden tercih etmiyorum. Atk X1 ultra için ne düşünüyorsunuz ya da dediğiniz gibi tümsek kısmı alçalarak giden büyük bir mouse var mıdırScyrox v8 bak bi. Gpx superlight 2 claw tutuşu engelliyor bazılarında. Gövde biraz yüksek. Scyrox v6da da gövde yüksek ama v8 relax claw için daha uygun. Bu arada v8 bile 18.5-19 için uygun kesinlikle tavsiye etmem gpx veya v6 almanızı.
Atklar plastik kalitesi olarak scyroxa göre zayıf. X1 ultra kalıplı ama plastik kalitesi nasıl bilmiyorum belki diğer atklara göre sağlamdır. Ben v8lerin pil ömrü 4 gün diye biliyorum. 1 günü 4khzde rahat çıkarır gün sonunda da şarja bırakırsın. Gramaj olarak çok düşük mouselar mecbur hızlı bitiyor şarjı.Scyrox ların şarjı çabuk bitiyormuş sanırım ve boyutu küçük gelecek sanırım bana o yüzden tercih etmiyorum. Atk X1 ultra için ne düşünüyorsunuz ya da dediğiniz gibi tümsek kısmı alçalarak giden büyük bir mouse var mıdır
Peki boyut olarak daha büyük bir mouse önerebilir misiniz v8 gibi olanAtklar plastik kalitesi olarak scyroxa göre zayıf. X1 ultra kalıplı ama plastik kalitesi nasıl bilmiyorum belki diğer atklara göre sağlamdır. Ben v8lerin pil ömrü 4 gün diye biliyorum. 1 günü 4khzde rahat çıkarır gün sonunda da şarja bırakırsın. Gramaj olarak çok düşük mouselar mecbur hızlı bitiyor şarjı.
Özelliklerini sensörünü falan bildiğim yok ama gloriouslar daha uzun. Bence bir yerden sonra alışılıyor ayakkabı gibi. Tam uyumlu bulmak imkansız gibi bir şey.Peki boyut olarak daha büyük bir mouse önerebilir misiniz v8 gibi olan