Neler Yeni

arkadaşlar bu monitör fiyatına değermi

mesut3467

80+ Bronze
Bence daha iyileri bulunabilir. Öncelikle sisteminizi paylaşırsanız daha fiyat performans monitör tavsiyesi verebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Görkem Kıncı
Fiyatı uygun diyorsun fakat 3.900 TL'ye Gta 5'i orta-yüksek ayarlarda açacak fiyat performans sistemi bile toplanır.
Ayrıca ViewSonic Oyuncuların her zaman tercih ettiği bir marka değil, şahsen ben tavsiye etmem. 240HZ günümüz için çok yüksek bir değer, oyunlarda rank kasıcam diye bu kadar para vermeye değmez. benim tavsiyem 144 Hz bir monitör ve oyun oynama kalitesine daha çok önem veren bir markadan daha ucuz fiyat/performans monitörlerine bakmanız.

01adanalı

80+ Silver
Fiyatı uygun diyorsun fakat 3.900 TL'ye Gta 5'i orta-yüksek ayarlarda açacak fiyat performans sistemi bile toplanır.
Ayrıca ViewSonic Oyuncuların her zaman tercih ettiği bir marka değil, şahsen ben tavsiye etmem. 240HZ günümüz için çok yüksek bir değer, oyunlarda rank kasıcam diye bu kadar para vermeye değmez. benim tavsiyem 144 Hz bir monitör ve oyun oynama kalitesine daha çok önem veren bir markadan daha ucuz fiyat/performans monitörlerine bakmanız.
Neden ki ? Belki ona göre uygun bence 240 hz gayet ideal bir değer sistemi 240 hz sabit verebiliyorsa 240 hz monitör alabilir

Flamesa

80+ Silver
1080p monitöre 4Bin TL verilmez. 2K monitör alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Görkem Kıncı
Neden ki ? Belki ona göre uygun bence 240 hz gayet ideal bir değer sistemi 240 hz sabit verebiliyorsa 240 hz monitör alabilir
Parası varsa alsın, almasın demedim fakat 240Hz Çok yüksek bir değer ve Bu Markanın Oyunculara yönelik çok büyük çalışmalar yaptığını ne haberlerde nede DA youtube kanalında gezerken falan görmedim.
1080p monitöre 4Bin TL verilmez. 2K monitör alın
Ve Evet birde 1080p Monitör. 4K TL için değmez.

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
çok oyun oynayan bir insanım rekabetçi oyunlar oynıyan bir insanım ve fiyatı bana uygun geldi sizce nasıl alınır mı? yoksa daha iyileri varmı kullanan varsa yazza bilirmi
https://www.itopya.com/viewsonic-27...rgb-hdr10-ips-true-g-sync-fhd-gaming-monitor/
oyuncular tarafından tutulan bir seri bence fiyat bu tarz bir monitör için uygun alına bilinir bende wiewsonic elite serisinden bir model kulanıyorum gayet memnunum bu arada sordugun modelden daha iyileri illaki vardır fiyat artıkça ama senin attıgın model hiç fena degil bu arada bie diger önerim ise en çok tutulan ve çogu turnuvada kullanılan bu model var fakat 27 inç istersen 5 bin tl civarlarında ve tn panel bence attıgın linkteki işini görür gibime geliyor tercihini o yönde kullan derim

Top Bottom