Diğer sitelere oranla 500 lira fark var kankaNormal fiyat değil mi ya?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zor
Hocam benim aldığım kart önce hepsiburada girdi kaçırdım. Baya bi üzüldüm. Sonra bigün akakçeye bakarken denk geldi direk aldım. 4 saat içinde stok bitti zaten. Almış herkes.Arkadaşlara soralım. İkisi de indirimde olunca hangisi alınır
Ya şimdi konuşucam ama neyse.3060 400 dolar altı olması bekleniyor. Bu fiyatlarda olur.
Ekran kartında Nvidia fabboyluğu yapıyorum niyeyse amdye hiç yönelmedim bile belki de yanlış yapıyorumDrivar sorunlarına göz yumarım dersen rx 5700xt var o fiyata 2070super gücünde.
H.o bromHocam benim aldığım kart önce hepsiburada girdi kaçırdım. Baya bi üzüldüm. Sonra bigün akakçeye bakarken denk geldi direk aldım. 4 saat içinde stok bitti zaten. Almış herkes.
En doğru yorum hocam katılıyorum. 3070 bekledim. Beklerken dolar 8.5 oldu bide üstüne. Gittim rog strix 2060 süper aldım.Ya şimdi konuşucam ama neyse.
Aynı şeyi 3070 için dediniz.
5.5 6 k dan çıkar dediler.
Kart bi çıktı 7.5k
Tahminimce rtx 3060 5.5k olur.
3070 = 7KYa şimdi konuşucam ama neyse.
Aynı şeyi 3070 için dediniz.
5.5 6 k dan çıkar dediler.
Kart bi çıktı 7.5k
Tahminimce rtx 3060 5.5k olur.
yok yanlıs yapmıyorsunuz merak etmeyin. bende öleyim.Ekran kartında Nvidia fabboyluğu yapıyorum niyeyse amdye hiç yönelmedim bile belki de yanlış yapıyorum
H.o brom
5.5k dan aşağı olursa seni düelloya davet ediyorum.3070 = 7K
6K tahmin ettik 7K oldu. 3060 4000 tahminim. Hadi 4800 olsun yine yanılalım. Yine aynı fiyat ?
Palit RTX 3070 GamingPro OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Palit RTX 3070 GamingPro OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Palit RTX 3070 GamingPro OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Teşekkür ettim ustam. Acele etme araştır hocam. 20 gündür gözlerim ağrıyo artık sistem bakmaktan konu okumaktan. İndirim takibide önemli tabi.Ekran kartında Nvidia fabboyluğu yapıyorum niyeyse amdye hiç yönelmedim bile belki de yanlış yapıyorum
H.o brom
Normalde 8000 lira mı hah.
Arkadaşlar bu indirim iyi değil mi sizce de
Tamam. Hadi bakalım. 5200 üstü imkansız diyorum.5.5k dan aşağı olursa seni düelloya davet ediyorum.
Az önce 4800düTamam. Hadi bakalım. 5200 üstü imkansız diyorum.