ardaozdemir2772
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 275
soru yukarıda
yardım
biri cevap yazsın
Post automatically merged:
yardım
Post automatically merged:
biri cevap yazsın
Merhaba, ben de bir soru sormak istiyorum : Acaba Comodo'nun tarayıcısı nasıldır ?Sık sık güncelleme alan, güçlü HIPS, Firewall ve antivürüs korumasına sahip, kalıcı ücretsiz hizmetler arasından en iyisini sunan bir yazılımdır. Dilerseniz Antivirüs + Firewall ve diğer birçok özelliğin bir arada bulunduğu COMODO Internet Security'yi kullanabilirsiniz.
opera gx bence daha iyiMerhaba, ben de bir soru sormak istiyorum : Acaba Comodo'nun tarayıcısı nasıldır ?
hocam merhaba yeni konu açmak istemedim ben bilgisayarımı virüs varmı yokmu diye taratmak istiyorum hangi programla taratmalıyım yardımcı olurmusunuz?Sık sık güncelleme alan, güçlü HIPS, Firewall ve antivürüs korumasına sahip, kalıcı ücretsiz hizmetler arasından en iyisini sunan bir yazılımdır. Dilerseniz Antivirüs + Firewall ve diğer birçok özelliğin bir arada bulunduğu COMODO Internet Security'yi kullanabilirsiniz.
tamam hocam en kısa sürede indirip size ulaşacağım en son tlauncherden minecraft indirdim onun dışında hiç internetten bir şey indirmedim ama içim rahat olsun istiyorum o yüzden.Merhaba @ELECTUS ;
TeamViewer indirip ID ve Pass'i belirtirseniz benden daha teknik destek alabilirsiniz.