Neler Yeni

arkadaşlar comodo antivürüs nasıldır

ardaozdemir2772

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
mehmet arda ozdemir
soru yukarıda
Mesaj otomatik birleştirildi:

yardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

biri cevap yazsın

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Sık sık güncelleme alan, güçlü HIPS, Firewall ve antivürüs korumasına sahip, kalıcı ücretsiz hizmetler arasından en iyisini sunan bir yazılımdır. Dilerseniz Antivirüs + Firewall ve diğer birçok özelliğin bir arada bulunduğu COMODO Internet Security'yi kullanabilirsiniz.

ardaozdemir2772

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
mehmet arda ozdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanıyorum zaten sadece sormak istedim nasıl diye

Erdimb

80+ Bronze
Sık sık güncelleme alan, güçlü HIPS, Firewall ve antivürüs korumasına sahip, kalıcı ücretsiz hizmetler arasından en iyisini sunan bir yazılımdır. Dilerseniz Antivirüs + Firewall ve diğer birçok özelliğin bir arada bulunduğu COMODO Internet Security'yi kullanabilirsiniz.
Merhaba, ben de bir soru sormak istiyorum : Acaba Comodo'nun tarayıcısı nasıldır ?

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Comodo ücretsiz olan en kapsamlı antivirüs bence.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@Erdimb ;

Chrome tabanlı COMODO Dragon ve Firefox tabanlı COMODO Ice Dragon normal Chrome ve Firefox'tan hızlı çalışmaktadır. Media Downloader gibi eklentileri etkisizleştirebilirsiniz, çok da gerekli değildir. Onun dışında THE_MILLER'ın mesajından bir alıntı ile cevap vereceğim :

Kurulumda sadece tarayıcı üzerinden Comodo DNS kullanılması veya tüm sistemin DNS'sini değiştirmeye imkan veriyor. Aslında sadece tarayıcıda Comodo DNS kullanılması daha avantajlı. Oyunlarda veya başka bir uygulamada otomatik DNS veya varolan DNS'yi değiştirmediği için sorun da yaşamıyorsunuz. Comodo DNS'den de biraz bahsedeyim. CD ile bir siteye girdiniz. Site zararlıları barındırıp saçan bir site ise girmenize izin vermez, engeller. tabii ki uyarıyı yok sayıp girebilirsiniz de fakat bu şekilde zararlı site veya zararlı uygulamayı indirmenize izin vermez ve sisteminize zararlı bulaşmaz. Ayrıca bu tarayıcılarla gelen eklentiler de yine güvenli surf için yardımcı olmaktadır. Hatta "Sanal mod" ile bir nevi tarayıcı Sandbox'u ile sitelere bağlanabilmektesiniz.

En önemli kısmına gelelim. Undetecting teknikleri ile uğraşıp FUD - UD Trojan serveri yediniz diyelim. Mevcut güvenlik yazılımları da engelleyemedi. Siz Chrome , Firefox, IE, Opera, Yandex ile Facebook, Twitter, Mail gibi sitelere girdiniz. Hatta kredi kartı ile alışveriş yaptınız. Sizin tarayıcı üzerinden girdiğiniz tüm bilgi, şifre ve yazışmalarınızı ele geçirirler. Ancak yine bu trojanı yediniz, Comodo Dragon ve Comodo Ice Dragon üzerinden şifre ve bilgileri girdiğinizde alacağı tek şey çözülemeyen kriptolu yazılar. İşin özü, trojan yeseniz de kolay kolay hacklenmezsiniz.

ELECTUS

80+ Silver
hocam merhaba yeni konu açmak istemedim ben bilgisayarımı virüs varmı yokmu diye taratmak istiyorum hangi programla taratmalıyım yardımcı olurmusunuz?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Merhaba @ELECTUS ;

TeamViewer indirip ID ve Pass'i belirtirseniz benden daha teknik destek alabilirsiniz.

ELECTUS

80+ Silver
Merhaba @ELECTUS ;

TeamViewer indirip ID ve Pass'i belirtirseniz benden daha teknik destek alabilirsiniz.
tamam hocam en kısa sürede indirip size ulaşacağım en son tlauncherden minecraft indirdim onun dışında hiç internetten bir şey indirmedim ama içim rahat olsun istiyorum o yüzden.

Top Bottom