- Reaksiyon skoru
- 214
Alma bence tonguçtan veya başka yerlerden videolar izlesin onlar yalan oluyorArkadaşlar kardeşime doping hafıza almayı planlıyorum LGS için sizce yararlı mı
Alma bence tonguçtan veya başka yerlerden videolar izlesin onlar yalan oluyorArkadaşlar kardeşime doping hafıza almayı planlıyorum LGS için sizce yararlı mı
joısegjowegjoojgewjogewevet yanımızda yks 1. olan fatmanın velisi var evet fatma neler yapıyordu fatma ders çalışmazdı ama doping hafıza sayesinde günde 10*12 saat çalışmaya başladı teşekkürler doping hafıza
kısaca bence çok kötü örnek videolara bak istersen ben hiç beğenmedim bence değmez
Raunt'un online sistemi Eba Akademik Destek olarak da var. 11-12. sınıflar ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabiliyor. Ben gerçekten beğendim, tercih edilebilir.Doping hafıza da kullanmış biri olarak ne kitap var ne başka bir şey tüm gün bilgisayarda dikkat dağınıklığı dolu bir günüm geçiyordu ben de iade edip raunt aldım kitaplar da kısa sürede geldi yapamadığımı dinliyorum mezuna bıraktığıma değsin istiyorum
Evde kensim gerçekten harul hurul çalışacağım diyorsan al ama 1 2 defa bakıp kapatacaksan hiç alma.Arkadaşlar kardeşime doping hafıza almayı planlıyorum LGS için sizce yararlı mı