Arkadaşlar doping hafıza lgs önerisi

evet yanımızda yks 1. olan fatmanın velisi var evet fatma neler yapıyordu fatma ders çalışmazdı ama doping hafıza sayesinde günde 10*12 saat çalışmaya başladı teşekkürler doping hafıza
kısaca bence çok kötü örnek videolara bak istersen ben hiç beğenmedim bence değmez

evet yanımızda yks 1. olan fatmanın velisi var evet fatma neler yapıyordu fatma ders çalışmazdı ama doping hafıza sayesinde günde 10*12 saat çalışmaya başladı teşekkürler doping hafıza
kısaca bence çok kötü örnek videolara bak istersen ben hiç beğenmedim bence değmez
joısegjowegjoojgewjogew

Kardeşim geçen sene lgs ye girdi vitamin lgs kullandı ben de sürekli takip ettim almadan önceki sonuçlarıyla aldığından sonraki çok farklı okulda dalgın olduğu yerlerin eksiklerini konu anlatımlarından da dinliyodu baya etkiliydi yani fen lisesini kazandı %2 lik dilimle biz katkısını gördük yani tavsiye ederim

Son düzenleme:
Doping hafıza da kullanmış biri olarak ne kitap var ne başka bir şey tüm gün bilgisayarda dikkat dağınıklığı dolu bir günüm geçiyordu ben de iade edip raunt aldım kitaplar da kısa sürede geldi yapamadığımı dinliyorum mezuna bıraktığıma değsin istiyorum
Raunt'un online sistemi Eba Akademik Destek olarak da var. 11-12. sınıflar ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabiliyor. Ben gerçekten beğendim, tercih edilebilir.

Arkadaşlar kardeşime doping hafıza almayı planlıyorum LGS için sizce yararlı mı
Evde kensim gerçekten harul hurul çalışacağım diyorsan al ama 1 2 defa bakıp kapatacaksan hiç alma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,299
Üyeler
187,812
Son üye
SoftBlack
Geri